IniciHandbolL'Handbol Ampolla finalitza la segona fase amb una nova victòria i celebra...

L’Handbol Ampolla finalitza la segona fase amb una nova victòria i celebra l’ascens a Primera Catalana

L’Handbol Ampolla finalitza la segona fase amb una nova victòria, contra un dels equips que l’acompanyarà a Primera Catalana la temporada vinent, el H. La Garriga, en un partit intranscendent, ja que aquest grup B ja estava decidit des de la jornada anterior.

El partit va estar marcat per les absències, tant, per una banda, com per l’altra, les vallesanes es presentaven amb només 7 jugadores i per part local amb 10.

La primera part va estar dominada per la Garriga, arribant a una diferència a favor de 5 gols al minut 20 (6 a 11), moment en què es va produir un temps mort per fer algun canvi tàctic i intentar remuntar la situació. La mesura va tenir efecte, ja que s’arribava al descans amb només 2 gols per baix al marcador (11-13).

A la segona part, les locals van sortir més ficades al partit, aprofitant el cansament de l’equip rival, que no podia fer canvis, i va estar tot un recital amb atac, amb 20 gols, amb unes grans Olimpia (3) i Emma (9), que van fer 3 gols cadascuna dels 7 que van culminar al contraatac, tot i l’encertada actuació de la portera rival, que va evitar una major diferència.

Al final 31-23, amb el segon repte de la temporada aconseguit, que era poder jugar la final que serà les 2 pròximes setmanes, contra un equip que ja coneixen de la 1a. Fase, el H. Gavà “B”.

Després del partit la plantilla h va celebrar l’èxit de l’ascens a Primera Catalana en la seua primera temporada, en una rua.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (14 gols i 7 parades) i Paula Mendoza (9 gols i 5 parades) a la porteria, i de jugadores Yaiza Ferré (6), Fani Caballé (1), Cristina Tortajada (6), Olimpia Colomines (3), Aina Zaragoza (1), Andrea Garcia (5), Emma Vicente (9), Patri Cao.