IniciConsells esportiusEl II Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre consolida les proves...

El II Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre consolida les proves de Jesús, Perelló i Tortosa

El Consell Esportiu del Baix Ebre tornarà a organitzar per segon any consecutiu el circuit de milles comarcal, consolidant les tres jornades de l’any passat, enguany a Jesús el 8 d’octubre, El Perelló el 21 d’octubre i per últim Tortosa l’11 de novembre.

Les tres milles mantenen uns paràmetres similars pel que fa a les característiques de les categories convocades que van des dels més petits, nascuts l’any 2020 fins als sèniors i veterans. Tanmateix, les curses es desenvolupen en cèntrics carrers de les tres respectives poblacions, amb el suport dels ajuntaments, EMD i del Club Atletisme Terres de l’Ebre, donant-se premis també en funció dels resultats de cada jornada.

El Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre és una competició individual basada en les posicions obtingudes pels i per les participants en les diverses proves que componen el calendari del circuit, amb la voluntat de premiar els bons resultats i la regularitat dels i les participants en les curses que formen el calendari. Per poder optar a la classificació final de qualsevol categoria, tot participant haurà d’haver pres part, almenys, en dos de les tres proves convocades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies