IniciConsells esportiusEl II Cros del Col·legi Sagrada Família de Tortosa iniciarà el calendari...

El II Cros del Col·legi Sagrada Família de Tortosa iniciarà el calendari atlètic escolar del Baix Ebre

El calendari de la competició de cros escolar del Baix Ebre arrancarà el divendres 26 de novembre repetint la fórmula de fer-lo en horari lectiu, de 15.30 a 17.00 hores.

El Col·legi Diocesà de la Sagrada Família de Tortosa, dins de la programació dels Jocs Esportius Escolars, el programa impulsat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, organitzarà conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, i el suport de l’ajuntament de Tortosa, un cros escolar que  pretén incentivar la pràctica atlètica dins de l’horari lectiu i convidant a participar-hi a la resta de centres educatius de la comarca.

L’experiència del 2019, i que es va tenir que deixar de fer després per culpa de la COVID 19, va tenir una molt bona acollida i el  Departament d’Educació Física del Sagrada Família no ha dubtat en tornar-la a repetir.  El circuit s’ha habilitat al voltant de l’edifici del seminari per cobrir les diferents distàncies de les curses programades des de patufets fins a infantils, i la jornada anirà acompanyada d’altres elements com per exemple el repartiment d’una peça de fruita a tots els participant , hi haurà  servei de fisioteràpia a càrrec d’alumnes d’EUSES de les Terres de l’Ebre, i els habituals premis als guanyadors i medalles commemoratives de participació als més petits participants.

El cartell anunciador del cros és obra d’un alumna del centre, Lara Chimenos, de 5è de primària.  El calendari de cros del Baix Ebre continuarà el 12  de desembre amb el VI Cros ATE Ciutat de Tortosa, “Gran Premi Eduard Fornós” i que contempla la disputa també del Campionat Catalunya Universitari, i una tercera prova el 30 de gener a l’EMD de Jesús. La Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars està prevista el 20 de febrer de 2022 a la comarca a una població del Baix Ebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 64

Últimes notícies