IniciFutbol salaEl CFS Tortosa suma la primera victòria a la lliga i complica...

El CFS Tortosa suma la primera victòria a la lliga i complica una mica més al FS Amposta

Partit a cara o creu el que afrontaven els dos conjunts ebrencs que lluiten per la permanència a la Divisió d’Honor de futbol sala i que es va acabar resolent a favor del conjunt tortosí per la mínima davant el FS Amposta (4-3), que sumava els primers punts d’aquesta temporada. No obstant això, els dos conjunts continuen en una situació delicada en situació de descens directe a la primera divisió.

Fruit de l’ordre que van poder oferir els tortosins en aquest partit es van avançar al marcador fruit d’una intercepció en la sortida del darrera dels ampostins i muntant un contracop perfecte que després de l’eslàlom d’Iván li cedia a Carlos Montesó que marcava el primer gol del partit quan es duien onze minuts de confrontació. Tot i això, els de Víctor Romero responien d’immediat i tres minuts després empataven el duel mitjançant Andreu. Sense temps d’assaborir el gol de la igualada, en l’acció posterior, s’assenyalava una falta que Alexis executava de forma magistral i tornava a posar per davant al marcador als de la capital del Baix Ebre. Però a les acaballes del duel, de nou Àlex Sabaté restablia la igualtat amb el 2-2 amb què s’arribava al temps de descans.

A la represa la tònica del partit seguia sent parell i es notava la tensió dels punts en litigi entre dos conjunts que eren conscients que no podien fallar per a no veure’s en una situació molt incòmoda. Als vuit minuts, després d’una bona triangulació de l’equip de la capital del Montsià Carlos Antonio aprofitava l’acció per a donar-los avantatge per primer cop al partit. Quan semblava que havien fet el més difícil que era posar-se per davant al resultat, en la recta final Alexis (34) aprofitava la sortida d’un córner i culminava l’acció d’estratègia en l’empat a tres que esperonava als locals que arran d’una bona jugada personal d’Iván aconseguien el quart que sentenciava el partit (36). L’Amposta va arriscar amb el porter-jugador, però no els va fer efecte, donat el gran treball defensiu dels tortosins que els permetia estrenar el caseller de victòries d’aquesta temporada.

Podeu veure clicant a la imatge immediatament inferior la classificació de la Divisió d’Honor al seu grup 3 de competició:

La propera jornada:

Els ampostins, que tanquen la taula ara emparellats amb els tortosins amb tan sols tres punts després dels set primers compromisos de lliga, rebran al pavelló municipal d’Amposta la visita del Mediterrani Cambrils en un altre dels partits claus per intentar defugir les places de descens de categoria. Els cambrilencs compten amb tres punts més a la classificació i el partit representa una final per a optar a la permanència tot i estar en les primeres jornades del campionat. Els del Camp de Tarragona acumulen quatre derrotes consecutives i els ampostins voldran aprofitar-ho per agafar aire per intentar la permanència a la Divisió d’Honor. Serà en el partit que obrirà la propera jornada a partir de les 17 hores, quan es disputarà el partit. Per la seva part, el CFS Tortosa tindrà jornada de descans en la propera jornada, ja que el partit que els havia d’enfrontar a l’equip que havia ascendit aquesta temporada a la categoria, el FS Vinyols, ha quedat ajornat.