IniciFutbol salaL'AES la Sénia remunta un 0-2 i amb un 'pòquer' de Jordi...

L’AES la Sénia remunta un 0-2 i amb un ‘pòquer’ de Jordi Garcia doblega al Vinyols

L’AES la Sénia segueix en línia ascendent i com a millor equip ebrenc de la categoria, donats els problemes que travessen el Tortosa i l’Amposta que tanquen el grup, situats en penúltima i última posició ocupant places de descens ara mateix. Per als seniencs, situats en la part capdavantera de la taula en cinquena posició amb 13 punts (els mateixos que compten el Valls i el Sicoris ara mateix), la temporada pinta d’una forma completament diferent dels patiments que van haver de patir la campanya passada on fins a la penúltima jornada no es van assegurar la permanència, en l’any del debut.

Tot i això, el duel davant el debutant a la categoria Vinyols va ser molt intens d’entrada. Amb l’intercanvi de cops inicial, on tots dos conjunts van disposar de les seves oportunitats, els visitants aprofitaven per avançar-se abans del descans quan quan faltaven cinc minuts per a marxar als vestidors, en l’única errada defensiva que acusaven els locals Abel ho aprofitava per marcar el primer gol del partit. Resultat amb què s’arribava a l’equador de la confrontació.

Un cop psicològic dur que els del Montsià veien incrementat quan als dos minuts de la represa, en la primera acció atacant dels del Baix Camp, Josep Burata aprofitava per a complicar-los-hi les coses als de Pau Garcia amb el 0-2 (22′). No obstant això, la reacció local no es feia esperar i fruit dels millors minuts de la temporada capgiraven la situació amb un ‘pòquer’ de gols del seu màxim realitzador, Jordi Garcia, aprofitant vuit minuts d’un joc elèctric en atac que es consumava amb la remuntada entre els minuts 27 i 33. Javi se sumava a la festa senienca i dos minuts després aprofitava que el conjunt visitant se situava en porter-jugador per a marcar el cinquè que pràcticament sentenciava. El Vinyols tancava el resultat definitiu pràcticament en una de les darreres accions del partit quan Fernando aconseguia establir el 5-3 definitiu.

Un triomf treballat que li dóna al conjunt de la Sénia molta confiança per afrontar la propera sortida al camp del Valls, tercer classificat, amb qui estan emparellats a 13 punts.

Podeu veure clicant a la imatge immediatament inferior la classificació de la Divisió d’Honor al seu grup 3 de competició:

La propera jornada:

Els de Pau Garcia que atravessen per un moment molt dolç de la temporada, visiten en la vuitena jornada del campionat la pista del Valls, rival directe en la lluita per les primeres places, que compta amb els mateixos tretze punts que compten els seniencs a la lliga. Els vallencs miraran de recuperar la bona dinàmica de tres victòries consecutives que duien fins a aquesta setmana, quan van caure derrotats per un ajustat 3-2 a la pista del Sicoris de Lleida. Per contra, els seniencs voldran allargar la bona dinàmica en la que es veuen immersos després de sumar les dues darreres victòries del campionat en un partit que s’iniciarà a partir de les 18 hores al pavelló municipal Xavier Tondo amb arbitratge a càrrec del col·legiat Aleix Colete Ayas del comitè del Vallés Occidental formant parella amb l’àrbitre tarragoní Oriol Viñas Brell.