IniciFutbol3ª CatalanaEl Jesús Catalònia a un punt de segona catalana!

El Jesús Catalònia a un punt de segona catalana!

La victòria del Jesús i Maria davant el Flix de dissabte impedia que el Jesús Catalònia pugués celebrar el títol de campió si era capaç de derrotar al Corbera d’Ebre. I no ho va tenir fàcil després d’avançar-se amb dos gols de marge aprofitant una centrada que John de cap (4′) enviava al fons de la xarxa i després en un autèntic golàs de tisora de Sergi Escoda (12′) aprofitant a la frontal el refús del porter, que els avançava al marcador en una sortida fulgurant dels de la Santa Creu, replicada pels terraltins que arribaven a anivellar el duel aprofitant la relaxació del verd-i-blancs.

Onze inicial del Jesús Catalònia al partit davant el Corbera d’Ebre. Foto: CF Jesús Catalònia

ot i així, a l’últim minut del primer temps el ‘pitxixi’ Aleix els tornava a posar en avantatge però els de Ruben Viudez tornava a empatar al quart d’hora de la represa aprofitant una indecisió defensiva d’un conjunt que va acusar la fragilitat defensiva que no havia mostrat al llarg de la temporada. No obstant això, sis més tard Cristian feia el quart set minuts més tard el ‘killer’ Aleix que ampliava a 31 gols els seus registres golejadors, culminaven la sentència que deixa als de Pau Alegria a un sol punt d’aconseguir la proesa de l’ascens.

Un partit que al minut deu se’ns ficava molt de cara amb el 0-2 molt aviat ens ocasionava un cert relaxament amb el partit que ens pensàvem tenir controlat i més encara després de dues ocasions on podíem haver fet el 0-3. Però quan tot indicava que podíem guanyar el partit relativament fàcil la reacció del Corbera arran d’una rematada de tres quarts de camp que agafava un pelet avançat a Àlex canviava la dinàmica del duel” ens comentava Pau Alegria que afegia que “vam tornar a fer una passa endavant i vam tenir la possibilitat de fer l’1-3, però no ho vam saber aprofitar i en una indecisió defensiva entre Genís i Martí propiciava una falta que ens sacaven ràpidament, ens guanyaven les esquenes i ens feien l’empat. Tocava tornar a remar si volíem dependre de nosaltres” deia l’entrenador jesusenc. “En una acció discutida pels locals, on reclamaven una possible falta al mig del camp, l’àrbitre no ho va apreciar i seguíem l’acció al contracop que Aleix definia a la perfecció tornant-nos a posar en avantatge en un gol dels que es consideren psicològics al darrer minut del temps reglamentari abans del descans” ens apuntava Alegria.

Amb el partit obert els corberans feien una passa endavant a la sortida dels vestidors, fet que propiciava que els jesusencs tornessin a gaudir d’una altra ocasió clara per a donar-li un cop d’efecte al partit però no la van saber aprofitar i fruit d’un mal refús defensiu la pilota li caia a Quique que es quedava sol davant el porter jesusenc que no podia fer res per evita el gol que reestablia de nou la igualtat al marcador (60′). La reacció però seria immediata i arran d’un servei de falta lateral des de tres quarts de camp a la banda de les banquetes, Cristian guanyava l’acció amb el cap pràcticament a la línia de la frontal lluny de l’abast del porter corberà i feia el 3-4 (66′). Aleix, a la sortida d’un córner des de la dreta sacat per Cristian Arasa, s’encarregava de fer el cinquè (73′) en un partit que llavors sí es trencava en favor dels interessos visitants que perdonaven fins i tot una golejada més àmplia. “Se’ns va complicar el partit innecessàriament. Tot i així sumem tres punts importants i seguim depenent de nosaltres mateixos per aconseguir el bonic repte de l’ascens” sentenciava Pau Alegria que feia una crida a l’afició “ho tenim a tocar, molt a tocar i davant l’afició a la Santa Creu pot ser una festa. Fem una crida als socis i simpatitzants per a que acudeixin al partit de la setmana vinent davant un l’Ametlla de Mar en un partit que tindrà un especial ànim de revenja, esportivament parlant, perquè cal recordar que va ser el primer equip aquesta lliga que ens va aconseguir esgarrapar els tres punts a la primera volta i cal tenir-ho molt en compte perquè arriba en un molt bon moment de forma” ens comentava l’entrenador del Jesús Catalònia.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-vuitena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

Un punt separa al Jesús Catalònia de l’ascens a segona catalana, categoria on tornaria després de cinc temporades des de la 2017/18. L’Ametlla de Mar d’un extècnic jesusenc, Xavi Subirats, no ho posarà fàcil com ja va passar a la primera volta del campionat on els caleros li trencaven una seguida de tretze partits consecutius sense perdre, dels quals tan sols van cedir un empat al camp de la Devesa davant la Rapitenca B (2-2). 4-3 va ser el resultat d’aquest partit el qual tindran molt present els de Pau Alegria, que de ben segur sortiran amb respecte a un rival que encadena quatre jornades consecutives on no perd després d’haver sumat 10 dels darrers 12 punts possibles. Un partit que es jugarà a partir de les 18 hores de la tarda, en el partit que tancarà la jornada avançada al dissabte, a un municipal de la Santa Creu que en els catorze partits precedents tan sols ha deixat escapar una derrota davant el Jesús i Maria (0-2).