IniciFutbol4ª CatalanaEl Jesús Catalònia B suma la primera victòria a la Santa Creu...

El Jesús Catalònia B suma la primera victòria a la Santa Creu amb remuntada inclosa (3-1)

El filial del Jesús Catalònia ‘B’ es va retrobar amb la victòria després de la inesperada derrota al camp de la Galera la setmana anterior que encadenava tres setmanes consecutives on els de la Santa Creu no sumaven els tres punts (la darrera va ser en el desplaçament al camp de l’Ebre Escola en el qual s’imposaven per 0 gols a 2). Era el primer triomf de la temporada davant l’afició en un partit treballat que van ser capaços d’aixecar un marcador advers, quan al descans s’arribava amb un 0-1 que complicava i dificultava les coses per als homes de Dani Fenández.

Als primers quaranta-cinc minuts els hi va costar entrar al partit als de la Santa Creu que no disposaven de la fluïdesa necessària en la circulació de pilota i tan sols van poder generar una acció clara de gol en un mà a mà amb el porter que resolia amb encert el porter fatallerenc Toni. Per contra, els visitants molt més ben plantats que els locals s’apropaven amb perill fins a la senyalització d’una falta a la frontal executada de forma magistral per Gabi, que amb un servei al mateix escaire avançava als terraltins al marcador prop de la mitja hora de partit (28′). Amb aquest mínim avantatge visitant s’enfilava el camí de vestidors. El canvi d’escenari va ser radical al segon temps.

Arran d’un parell de canvis els jesusencs van poder ajustar millor la situació i fruit de dues accions protagonitzades per Bayerri li donaven la volta al partit (47′ i 54′). Amb el 2-1, i aprofitant la inèrcia que els duia a remuntar el marcador, van disposar de dues accions molt clares on van perdonar. El partit llavors es convertia en un anar i vindre a les dues àrees, tenint els visitants una gran opció per empatar que avortava Xavi en una intervenció providencial. Fins i tot, els visitants reclamaven un possible penal a l’àrea local, després d’haver reclamat una falta prèvia al centre del terreny de joc, en l’acció del gol de l’empat. A la recta final, els espais que deixava la Fatarella a l’esquena, bolcat clarament a l’atac cercant el gol de la igualada, el van saber aprofitar els de la Santa Creu per a tancar el partit i segellar-lo amb el tercer gol obra de Diego, que es trobava amb la pilota rebutjada després de la rematada de Bayerri en un contracop ben conduït per Cristian, quan restaven tan sols dos minuts per al final.

Sala de premsa:

Dani Fernández tècnic local ens reconeixia que “no va ser un bon partit per la nostra part. Vam tenir massa alts i baixos quant a joc i respecte a les sensacions que ens va deixar el partit” ens apuntava Fernández que afegia que “la primera meitat no vam tenir la fluïdesa necessària per a entrar al partit i crear ocasions de gol. No teníem els suficients espais per a generar perill davant el bon posicionament de la Fatarella que ens tancava les passades interiors i podia repel·lir qualsevol opció d’atac. Vam crear una única opció fins al descans” argumentava el tècnic jesusenc. “Al descans vam introduir un parell de canvis i vaig fent un parell de puntualitzacions per tal de corregir els errors que havíem tingut a la primera meitat i que ens motivaven que arribéssim tard a totes les accions defensives i en ràpides combinacions els jugadors hàbils dels quals disposa la Fatarella, ens superaven. Una situació que pràcticament deu minuts li donàvem la volta al partit” ens comentava l’entrenador jesusenc “arribàvem ràpidament a dalt, generàvem sensació de perill, no abusàvem del desplaçament en llarg ni les conduccions excessives, tal com havia passat a la primera meitat, però no vam saber materialitzar les ocasions i deixàvem el duel obert fins al final, quan podíem aprofitar un contracop per tancar el partit” sentenciava Fernández.

Podeu veure la classificació del grup ebrenc de quarta catalana (grup 20), clicant sobre la imatge adjunta:

La propera jornada:

Després d’aconseguir aquesta victòria el Jesús Catalònia B intentarà encadenar la segona setmana consecutiva puntuat visitant el municipal de la Vinyeta davant un filial del Perelló al qual no li està acompanyant la sort en els darrers partits, i tan sols ha guanyat un dels vuit compromisos disputats fins ara, precisament a casa davant la visita de l’Olímpic ME B, ara fa tot just cinc partits. Dels darrers quinze punts tan sols n’ha pogut sumar un davant la visita del Camarles B. Serà en un compromís que donarà inici a partir de les 16 hores de la tarda amb arbitratge a càrrec del col·legiat planer Eric Aleixandri Plà. La Fatarella, molt molest amb els darrers arbitratges, es desplaça novament fora de casa visitant el municipal de la Galera, en un duel que arrancarà a partir d’un quart de quatre de la tarda de diumenge amb Didac Rodíguez Abilio del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre com a àrbitre designat per dirigir aquesta confrontació.