IniciPoliesportiuVelaEl Club Esportiu l’Àngel APASA, guardonat als III Premis Inclusius de l’Esport...

El Club Esportiu l’Àngel APASA, guardonat als III Premis Inclusius de l’Esport Català

El Club Esportiu l’Àngel APASA ha estat premiat als III Premis Inclusius de l’Esport Català pel projecte de vela inclusiva “Bufa vent. Gira vela”. Durant quatre mesos, els membres del club han realitzat classes teòriques i pràctiques de vela, el que els ha permès desenvolupar un projecte que ha resultat guanyador d’aquests premis inclusius, que s’entregaran l’1 de desembre en una gala que se celebrarà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

El reconeixement dels III Premis Inclusius de l’Esport Català consisteix en una beca perquè l’entitat pugui seguir amb la pràctica de la vela, ja que un dels objectius del Club és participar en el Campionat de Catalunya de vela inclusiva que tindrà lloc el maig del 2022. L’encarregada del projecte, Maite Lletí, destacava que “és fantàstic haver rebut aquest premi, perquè ens permetrà tirar endavant el nostre somni”, afegint que “sempre els hi recordo que una vegada comencem a navegar, la discapacitat es queda a terra”.

L’Ajuntament d’Amposta col·labora amb el Club esportiu L’Àngel, que va ser fundat l’any 2000 amb l’objectiu de fomentar i practicar activitat física, entenent-ho com una activitat rehabilitadora i amb el poder de potenciar la inclusió social i les relacions interpersonals. Amb la col·laboració d’altres ens públics i el centre APASA, les persones usuàries del club practiquen atletisme, natació, ciclisme, raquetes de neu i, a partir d’ara, la vela.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies