IniciFutbol2ª CatalanaEl Jesús i Maria certifica la permanència i estarà a la promoció...

El Jesús i Maria certifica la permanència i estarà a la promoció d’ascens

El Jesús i Maria, després de derrotar al filial de la Pobla de Mafumet la setmana passada al municipal de l’Aube (on no ha perdut en tota la temporada, deixant escapar tan sols dos empats davant el Roda de Barà i el Vila-seca), afrontava el primer ‘match-ball’ per aconseguir el punt que li faltava per assolir el primer gran objectiu de la temporada, que no era altre que el d’assolir la permanència a la categoria després d’haver ascendit la campanya passada des de la tercera catalana. I ho va certificar a Roda de Barà, en un partit intens i amb molts gols, un total de deu. Ho han aconseguit després d’haver sumat cinc victòries en els darrers sis compromisos, que ara els fa ser tercers amb 30 punts a un tan sols de la Pobla de Mafumet B, encara que té un partit pendent que recupera dimarts a partir de dos quarts de nou de la nit a Vila-seca, en un duel on els del Tarragonès (que en tota la segona volta no han cedit cap derrota) es juguen la quarta plaça del grup que ara mateix afavoreix al Morell (24), amb tres punts més que els vila-secans.

Els homes de Lluís Fornés van trobar-se amb un conjunt rodenc molt intens, conscient de la importància dels punts de cara a la segona fase i va obligar a remuntar a l’equip partidalenc que al descans arribava amb un desavantatge de dos gols al marcador després que aconseguissin marcar el tercer gol al darrer minut del primer temps. I hagués pogut ser molt pitjor de no ser per la gran actuació del porter Marc Masdeu, que va realitzar tres aturades antològiques, que mantenien en vida al seu equip en una primera meitat on els rodencs van portar molta sensació de perill al contracop. “Conscients dels darrers resultats, sabíem que a ells els costaria aguantar el ritme de la primera meitat i volíem arribar vius a la represa” ens comentava el tècnic partidalenc Lluís Fornés. “Un gol ràpid a la segona part, ens enganxava al partit, com així va ser” ens apuntava l’entrenador del Jesús i Maria que ens afegia que “no ens esperàvem la ràpida reacció local, després del gol de Rai que ajustava les diferències, i de nou se’ns posaven amb dos gols de marge al resultat que ens dificultava la possibilitat de sumar el punt que ens faltava per assolir la permanència” reblava Fornés.

No obstant això, el partit adquiria un altre ritme durant els segons quaranta-cinc minuts “no vam abaixar els braços i vam anar a pel partit confiant en les nostres possibilitats i amb una notòria efectivitat en les arribades que vam aconseguir generar. I vam aconseguir en un marge de sis minuts retornar l’equilibri al marcador i donar-li la volta al duel, sentenciant al darrer minut del temps d’afegit aconseguint un resultat molt valuós per a natros i que ens permet assegurar-nos la tercera plaça a la classificació, en una temporada complicada pel fet d’haver competit davant els conjunts de Tarragona, que ens ha servit per a crèixer com a equip jornada rera jornada. Ara, amb l’objectiu complert d’haver aconseguit la permanència, natros ja hem aconseguit la fita de salvar-nos i això ens ha de fer jugar desinhibits la segona fase, sense renunciar a res i sobretot intentant mantenir la imbatibilitat a casa, que no serà fàcil” sentenciava Lluís Fornés. Al mateix temps volia felicitar al seu equip “he de felicitar els meus xavals, perquè vam disputar un molt bon partit en un duel molt intens i endimoniat davant un Roda que no ens ho va posar gens fàcil“.

AT. RODA DE BARÀ, 4
UD JESÚS I MARIA, 6

At. Roda de Barà: Nogales, Galera, Ruben, Javi, Sabat (Ciuró, 76′), Castro, Miguel, Contreras, Andoni (Yago, 69′), Moya, Bustamante.

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Luisito, Raimon, Joan Fatsini, Robert, Hugo (Eric, 76′), Roger Solà (Jonatan, 72′), Jordi Borràs, Àlex Pérez, Humbert, Gabri Vidal (Toni Calafat, 82′).

Àrbitre: Xavier Velasco Recasens, amb David Tosas Aliaga i Khalid Tahiri Alouch, de la delegació arbitral de Tarragona. Targetes per a Castro (42’), Dani Cruz (a la banqueta) (51’) i l’entrenador ‘Kiki’ Torres (61’) de l’At. Roda de Barà i per a Raimon (19′), Hugo (66′), Robert (73′) i Luisito (75′) de la UD Jesús i Maria.

Gols: 1-0, Sabat (33’); 2-0, Contreras (36’); 2-1, Robert (38’); 3-1, Moya (44′); 3-2, Raimon (49′); 4-2, Javi (52′); 4-3, Roger Solà (61′); 4-4, Joab Fatsini (65′); 4-5, Robert (67′); 4-6, Robert (90’+4′).

Podeu veure la classificació després de la penúltima jornada de lliga al subgrup 6A de la segona catalana, clicant la imatge inferior: