IniciFutbol2ª CatalanaEl Jesús i Maria manté la imbatibilitat a casa i recupera el...

El Jesús i Maria manté la imbatibilitat a casa i recupera el segon lloc (3-2)

Treballada victòria del Jesús i Maria que es va refer de la primera ensopegada a la lliga al camp de la Canonja superant a l’Arboç. Una victòria que li permet al conjunt de Lluís Fornés recuperar la segona posició del grup després d’aprofitar en aquesta jornada l’empat contrapronòstic sense gols del filial de la Pobla de Mafumet al camp del coer de la categoria, el Salou. Així doncs, se situen per darrera del líder Canonja, a tan sols tres punts del capdamunt de la classificació i llençats per classificar-se per la promoció d’ascens després de sumar 13 punts de 18 possibles amb tan sols un empat i una derrota en els sis primers partits de temporada. Una trajectòria impecable per al conjunt partidalenc, que debuta enguany a la categoria després de l’ascens de la temporada passada.

No obstant això, van suar sang per aconseguir sumar els tres punts en disputa i seguir sumant els partits per victòries al municipal de l’Aube. El partit se li va complicar al conjunt roig-i-blanc després de situar un 2-0 favorable al marcador als 67′ i arribar a empatar en questió de cinc minuts els del Camp de Tarragona. El duel va resultar bastant anivellat des de l’inici. Als primers compassos els locals Ivan Vidal i Toni Calafat van gaudir de dos arribades clares per avançar al Jesús i Maria al marcador però les seues rematades es perdien fora de pals per pocs centímetres culminant el bon inici de partit dels partidalencs. A partir dels vint minuts, l’Arboç feia una passa endavant i anivellava la confrontació gaudint de dos arribades amb perill resoltes per Marc Masdeu amb encert. En un contracop de Roger Solà, s’internava per banda i centrava al cor de l’àrea on Ivan Vidal guanyava l’acció i trencava l’equilibri al marcador inicial fent l’1-0 als vint-i-vuit minuts de partit. A partir del primer gol, el partit es trencava i la balança podia desnivellar-se de qualsevol costat però les arribades a les dos àrees no acabaven en gol, marxant al descans amb la mínima diferència favorable als de Lluís Fornés.

Després del pas per vestidors, els visitants sortien en tromba cercant el gol de la igualada, fent-se clarament amb el domini territorial del partit, fet que va motivar que el tècnic local introduís les primeres substitucions per mirar de contenir l’ímpetu de l’Arboç i capgirar la situació. Tan sols dos minuts més tard, arribava el segon gol d’Alcalà que semblava encaminar el triomf dels de l’Aube, quan aprofitava un error defensiu visitants a l’interior de la frontal. Però més lluny de la realitat, l’Arboç podia empatar arran de dos accions polèmiques: el 2-1 arribava d’un córner molt protestat pels roig-i-blancs que consideraven que no s’havia produït i l’empat, cinc minuts més tard, arribava d’una acció precedida per un fora de joc molt clar, que no s’assenyalava, i acabava en penal que restablia la igualada al marcador. Una acció que provocava una petita picabaralla entre els jugadors d’ambdós conjunt i que deixava en inferioritat a l’Arboç, per escupir el visitant Ouail a un jugador local i veure’l l’àrbitre, que li va mostrar la roja directa per aquesta acció antiesportiva. Moya no perdonava dels dels onze metres i tornava la incertesa al resultat. Però quan pitjor se li ficaven les coses al Jesús i Maria, la reacció immediata li permetia a Alcalà, l’heroi de la tarda, a fer una acció personal que finalitzava en una vaselina precisa que feia embogir a la nombrosa afició local que es va congregar a les instal·lacions municipals Josep Maria Torres. Amb el 3-2 i un home més, els de Fornés es van dedicar a defensar el resultat sense renunciar a caçar alguna contra per finiquitar el partit.

Un resultat que reforça la moral del conjunt partidalenc abans de visitar el camp de la Pobla de Mafumet B, rival directe a la taula, que on en cas de poder sumar la victòria donarien un cop de puny sobre la taula els jugadors que entrena Lluís Fornés que caminen ferms cap a assegurar una de les quatre places d’ascens de cara a la segona fase.

UD JESÚS I MARIA, 3
CF L’ARBOÇ, 2

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Luisito, Toni Calafat (Robert, 63’), Salva Bes, Roger Solà (Josep Casanova, 80’), Jonathan (Alcalà, 63’), Humbert, Ferreres (Àlex Pérez, 63’), Ivan Vidal, Joab Fatsini, Jordi Borràs.

CF l’Arboç: Granados, Alexis, Joan Nin (Tarancón, 64’), Aleix, Moya (Gerard, 80’), Iker (Ouail, 64’), Ismail (Izan, 64’), Adrià, Dani, Àlex, Raúl Perea.

Àrbitre: David Aguilar Planas, amb Mohamed Mssiad El Oudrani i Pol Macias Vivas, de la delegació arbitral tarragonina. Targetes per a Roger Solà (16’), Toni Calafat (60’), Joab Fatsini (72’), Luisito (89’), Robert (89’) i Alcalà (89’) dels locals i per a Izan (89’) dels visitants. Roja directa per a Ouail (73’) del CF l’Arboç.

Gols: 1-0, Ivan Vidal (28’); 2-0, Alcalà (67’); 2-1, Raúl (71’); 2-2, Moya (p) (76’); 3-2 Alcalà (78’).

Podeu veure la classificació després de la sisena jornada de lliga al subgrup 6A de la segona catalana, clicant la imatge inferior: