IniciBàsquetEl tirs lliures i triples en l'últim quart propicien el triomf del...

El tirs lliures i triples en l’últim quart propicien el triomf del Reus Deportiu davant el CB Amposta

El Bàsquet Amposta va deixar escapar en l’últim quart l’oportunitat d’aconseguir la victòria a la pista del Reus Deportiu, en un partit on va portar la iniciativa en el marcador durant moltes fases.

El primer quart va tenir moltes alternances finalitzant amb mínima renda de dos punts per als locals. El segon va començar amb tres triples consecutius del Reus Deportiu, per augmentar la renda (27-17). Es van recuperar els ampostins, remuntant i arribant al descans amb un punt al seu favor (31-32).

En el tercer van saber gestionar la seu avantatge, entrant a l’últim quart per davant (44-48). Els reusencs van encertar des de la línia de 6,75 amb quatre triples, i després amb molts llançaments de tirs lliures per obtenir un parcial favorable de tretze punts en el quart període.

REUS DEPORTIU, 71 (31)
CB AMPOSTA, 62 (32)

Reus Deportiu: Serrano (16), Guell (5), Castellarnau (9), Favre (13), Enric Sánchez (6), cinc inicial, Colom (16), Cabezas, Villar (3), Sabaté (3), Valcárcel. 30 faltes personals, eliminat Sabaté (30′). 10 triples. 18/37 tirs lliures.

CB Amposta: Pueyo (10), El Idrissi (5), Castan (2), Pastor (23), Fortuño (7), cinc inicial, Biosca (3), Dasi (4), Bianchin, Gisbert, Leyenda (4), i Abella (4). 28 faltes personals. Dos triples. 18/38 tirs lliures.

Àrbitres: Marc Piñol i Antón Fornies.

Parcials: 15-13, 16-19, 13-16, 27-14.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la quinta jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta:

El femení no pot frenar a Paula Sicília

El sènior femení després d’haver aconseguit la passada victòria de la temporada a domicili, no va poder estrenar-se a la seua pista, perdent 56-71, en un on no van poder neutralitzar el gran encert ofensiu de Paula Sicília, que va liderar al seu equip, anotant un total de 34 punts, amb vuit triples inclosos dels nou del seu equip.

Les ampostines, tot i els tres triples de Sicília, van dominar en el quart temps que  finalitzava 18-121. El segon va d’iniciativa visitant, per arribar al descans amb un avantatge de cinc punts (30-35).

A la segona part es van mantenir les diferències fins al tram final del tercer quart, que després del 41-49, va donar pas a un parcial favorable al Morell B, 0-10 (41-56). El conjunt dirigit per Pere Alcaina va saber administrar la bona renda aconseguida, en un últim quart que finalitzava amb empat a 15.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la cinquena jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta: