IniciFutbol3ª CatalanaEl Jesús i Maria se situa segon després de sumar sis punts...

El Jesús i Maria se situa segon després de sumar sis punts en una setmana

Després de la resolució del comitè de competició respecte al partit que es tenia que haver jugat dijous passat davant el Benissanet i que no es va poder disputar per la impossibilitat de l’equip riberenc de poder disposar de suficients efectius per a disputar el compromís en qüestió, el Jesús i Maria ha sumat sis punts després de golejar per un contundent 0-5 dissabte passat al filial del Tortosa que el situen ara mateix en segon lloc a la taula classificatòria superant a la Cava i situant-se a tan sols cinc punts del líder, de cara a les quatre jornades que resten fins a final del campionat de lliga.

Un partit que va tenir un inici demolidor per part dels de Lluís Fornés que veien com s’avançaven al marcador en la primera arribada, que tot i semblar no dur perill la pilota endarrerida per Moha al porter Roger Garcia (que va convertir-se en l’heroi la setmana anterior en el partit del primer equip quan va aturar un penal decisiu) que davant la pressió de Toni Calafat es confiava i la pilota rebotava sobre les cames del davanter visitant, que després de dos intents de rematada des de l’esquerra acabava assistint per a Arnau Pardo que la creuava al mateix escaire, als sis minuts de joc. Abans del quart d’hora, segon cop dur anímicament del conjunt visitant, quan a la sortida d’un córner des de l’esquerra la pilota passava entre dos defensors i el central Albert Torres entrava completament sol i afusellava amb el cap des de la frontal de la petita. Catorze minuts i el partit es posava molt coll amunt per als de la capital del Baix Ebre. Després d’aquesta fase inicial el duel s’obria i anivellava de forces i els d’Òscar Rumense buscaven retallar diferències. En aquesta fase de la confrontació els visitants trobaven espais a la contra, com en una internada per banda esquerra de Pardo i davant la bona sortida del porter roig-i-blanc la creuava en excés perdent-se al costat del pal esquerre, perdonant així l’opció de fer el tercer gol. Però els tortosins en van disposar d’una de claríssima quan a la sortida d’un córner des de l’esquerra l’acció d’estratègia volava cap al cor de l’àrea on Cubells guanyava l’esquena a la defensa i sobre la frontal de la petita rematava de cap amb el porter batut i la pilota s’estavellava al travesser (34′). Després del servei de porteria de Marc Masdeu en curt per a Raimon, Elyas li robava la cartera i la centrava al segon pal on Pau Cardona de cap rematava llepant el pal dret de la porteria visitant. Eren els minuts de major insistència dels de Rumense que dos minuts després tornaven a provar fortuna en una rematada des de la frontal de Cardona que es perdia desviada per sobre el travesser. Així s’arribava al descans, amb els tortosins mirant de marcar el gol que els enganxés al partit.

Als cinc minuts de la represa els de Fornés donaven un ensurt quan Pardo, que trencava bé el fora de joc, arrencava sol cap a l’àrea per l’esquerra i amb Toni Calafat que acompanyava l’acció completament sol esperant la passada de la mort, va anant-se tancant i Roger amb el cos li tapava l’opció de rematada dins la petita. El partit no va tenir tantes arribades com al primer temps i els tortosins anaven notant el desgast físic a mesura que avançaven els minuts. En una pilota llarga per a Toni Calafat el davanter roig-i-blanc encara totsol per la dreta i davant el porter la creuava en excés quan tenia a Jonathan al segon pal esperant la passada de la mort (65′). Cinc minuts després a la sortida d’un córner des de la dreta de l’atac Jonathan donaria un avís, guanyant l’acció amb el cap i rematant al travesser des de la frontal de la petita. Una pèrdua a la línia de mitjos en la trancisió ofensiva dels locals, propiciaria una contra letal per banda esquerra on li filtraven la pilota per a Àlex Pérez, que s’internava a l’àrea i superava al porter tortosí amb una rematada creuada al pal llarg fent així el 0-3 als 75′. Amb el partit resolt, el Jesús i Maria es va agradar davant un rival que abaixava els braços i que veia com arribaria el quart en l’acció immediatament posterior en la qual un omnipresent Toni Calafat marxava en velocitat d’Aleix Cano, s’internava a l’àrea i la col·locava creuada al pal llarg. El Tortosa va tenir la millor ocasió per a fer el gol de l’honor, en una rematada de cap a la sortida d’un córner però que Marc Masdeu va aconseguir desviar en una gran aturada. I del 1-4 es passava al 0-5. Toni Calafat li tornava a guanyar la partida al seu defensor i ara sí assistia al segon pal per a Jonathan que empalava i tancava el correctiu visitant.

Disset jornades consecutives sense perdre per a un Jesús i Maria de rècord, que tan sols ha deixat escapar sis punts en tres empats dels 51 darrers punts i que nota a faltar les quatre derrotes que van encaixar durant la primera volta, que els han penalitzat.

Podeu veure el resum del partit a partir de les 1:56:36 al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-cinquena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: