IniciPoliesportiuTennis TaulaEl jove tortosí Faust Sorní amb només 10 anys, revoluciona el tennis...

El jove tortosí Faust Sorní amb només 10 anys, revoluciona el tennis taula tarragoní amb el subcampionat juvenil

Històric resultat dels germans Toni i Faust Sorní del CTT Tortosa al campionat provincial disputat aquest passat cap de setmana a la seu de la Federació de tarragonina de Tennis Taula, amb destacat protagonisme ebrenc, afegint-se al podi Andrey Mudriak del CTT Ulldecona. Els resultats són més meritoris, considerant que Toni Sorni és aleví de primer any (11 anys) i Faust benjamí de segon any (10 anys) i, per tant, van haver d’enfrontar-se a rivals de categoria força superior (juvenils fins a 17 anys).

En la fase inicial de grups, els germans Sorní van començar el torneig impecables, superant a tots els seus adversaris amb ple de victòries, per tant, van passar al quadre final com a caps de sèrie. A quarts de final, Toni va superar a Jordi Martínez (CTT Ganxets de Reus) per un ajustat 3 a 2, mentre que Faust es va imposar amb molta solvència a Izan Bueno (Nàstic) per 3 a 0.

El quadre va fer que Toni i Faust es creuessen a semifinals, on Faust va aconseguir sorprendre el seu germà Toni per 3 jocs a 1, en un partit molt disputat i dels millors de la jornada.

En la final, Faust no va poder superar a Gerard Pocorull (Nàstic), cedint el títol per 3 jocs a 1, però, tot i la diferència d’edat, va ser un digne rival que va posar en molts problemes al nou campió juvenil. El tercer lloc del podi va ser per un altre jugador ebrenc, Andrey Mudryak del CTT Ulldecona, que guanyava a Toni í, aconseguint aquest, una meritòria quarta posició final.