IniciFutbolFutbol femeníEl Logronyés de la santjaumera Laura Tomàs visita al líder diumenge

El Logronyés de la santjaumera Laura Tomàs visita al líder diumenge

Difícil test que afronta un Logronyés femení en ratxa, que encadena dos triomfs consecutius on ha destacat l’aportació de la davantera de Sant Jaume d’Enveja, Laura Tomàs, que suma ja sis gols en aquesta arrancada de competició i ha aconseguit marcar en les quatre jornades consecutives. Tan sols ha deixat de marcar en la jornada inaugural davant l’Arratia (1-0).

El Logronyés, tot i la dificultat de visitar un camp on les de Sant Sebastià es mantenen invictes i no han encaixat cap gol fins al moment, les riojanes s’aferren al bon estat de forma de la jove davantera del Montsià per optar a treure quelcom positiu del camp del filial basc. El partit s’iniciarà a partir de dos quarts de cinc de demà la tarda als camps de la ciutat esportiva de Zubieta.

Un gol de Tomàs li dóna tres punts més al Logronyés

En la passada jornada, la cinquena al grup 2 de la primera divisió nacional de futbol femení, un gol a l’inici de la segona meitat, quan tot just es portaven cinc minuts de la represa, certificava el tercer triomf de les roig-i-blanques en aquesta arrancada de lliga, situant al Logronyés amb nou punts a la part capdavantera de la taula, com a sisenes classificades, havent sumat dos victòries i una derrota com a locals.

Tot i això, els hi va costar doblegar a les guipuscoanes, en un partit anivellat durant els primers quaranta-cinc minuts tot i que el Logronyés imposava una pressió molt alta que dificultava la sortida de pilota del rival. Les locals van tenir la millor ocasió per a avançar-se al marcador en un mà a mà en la portera d’Eguizabal que no aconseguia materilitzar.

Qui si aprofitaria la seua acció seria Laura Tomàs, als cinc minuts després del pas per vestidors. La inèrcia que adquiria el partit els permetia recuperar ràpid pilotes en zona d’atac i fruit d’un millor posicionament sobre el terreny de joc en una bona pressió de la falsa davantera Carla Fernández propiciava l’error de la portera, robant-li la pilota i deixant-la de cara per a que la davantera centre ampliés el seu vagatge golejador marcant en una rematada que superava a la portera per sobre i a les dos defensores que intentaven repel·lir el perill, que estaven sota pals. Amb el gol, el Logronyés molt ben ordenat defensivament, va saber patir per mantenir la seua porteria a zero per segon cop aquesta temporada, després del partit inicial davant l’Arratia.

UD LOGRONYÉS, 1
CF TOLOSA, 0

UD Logronyés: Pinillos, Aparicio (Barron, 89′), Erika, Eguizábal (Moreno, 62′), Jiménez (Rodríguez, 62′), Álvarez, Laura Tomàs, González, Nerea, Fernández, (Aldaz, 83′), Tárraga.

CF Tolosa: Zabala, Garikano, Etxaburua, Varela, Larrañaga, Zabalza, Egilegor, Zubiarre (Goenaga, 66′), Itxaso, Álvarez (Liceaga, 72′), Iztueta.

Àrbitre: Jorge Ruiz Gómez. Va amonestar a Aparicio (46′) i Jiménez (54′) de les locals.

Gol: 1-0, Laura Tomàs (50′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a Nacional de futbol femení al seu grup segon, després de la cinquena jornada del campionat, clicant sobre la imatge inferior: