IniciMotorEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba sortirà des de la tercera fila a...

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba sortirà des de la tercera fila a Phillip Island

Jeremy Alcoba abordarà el Gran Premi d’Austràlia des d’un prometedor nové lloc a la graella de sortida, al circuit australià de Phillip Island, amb la disputa de la divuitena prova del Mundial de Moto 2. El pilot jesusenc que competeix per primera al llegendari circuit australià de 4,4 km., va trobar bones sensacions, amb un clima majoritàriament assolellat dissabte a Phillip Island. Als entrenaments lliures del matí, el jove pilot jesusenc, primer va arribar directament a la Q2 amb el lloc dotzé i després es va assegurar el nové lloc a la graella a la fila tres de la tarda amb molt menys vent. Una posició de partida molt prometedora en la seua estrena a la pista de la costa sud d’Austràlia.

Alcoba reconeixia que afronta la carrera de demà amb molta il·lusió I perspectives molt esperançadores. “Estem tenint un molt bon cap de setmana de nou, com la darrera cursa, i fent una bona feina, em sento bé tot i que és una pista nova per a mi. Aquest matí he millorat la meua millor volta d’ahir. Això m’ha fet agafar l’ímpetu d’arriscar una mica més i millorar encara més per arribar directament a la Q2. I després, a la classificació, no tenia grans expectatives. Normalment, estic una mica nerviós i lluito una mica. Però durant la sessió el vent disminuir, em vaig sentir fantàstic i vaig poder obrir l’accelerador quan volia i amb cada volta em sentia cada cop millor. L’última volta ha estat força bona. Crec que podria haver anat encara més ràpid, però a l’últim revolt I a l’última recta, vaig haver de frenar on normalment no es frena per evitar acostar-me als altres pilots, per la qual cosa vaig perdre algunes dècimes que podrien haver-nos col·locat entre els 6 primers. Però al final estic molt content, em sento molt bé amb la moto i estic desitjant que arribi la carrera”.

La pole ha estat conformada majoritàriament per pilots espanyols, per a Fermin Aldeguer, 1’32.233, Augusto Fernández (+0.073), Alonso López (+0.310). Jeremy Alcoba entrava en novena posició 1’32.946 (+0.713).

Horari (CEST)

Diumenge

  • 00:00 – 00:10 Escalfament Moto3
  • 00:20 – 00:30 Escalfament Moto2
  • 00:40 – 01:00 Escalfament MotoGP
  • 02:00 Cursa Moto3 (23 Voltes)
  • 03:20 Cursa Moto2 (25 Voltes)
  • 05:00 Cursa MotoGP (27 Voltes)
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 35

Últimes notícies