IniciVoleibolEl Volei Roquetes sense gaires opcions davant el potent UBE l'Illa Grau

El Volei Roquetes sense gaires opcions davant el potent UBE l’Illa Grau

S’ha imposat la lògica. El Volei Roquetes desprès del bon inici a la Superlliga-2, amb el triomf a Torredembarra, no ha pogut trencar els pronòstics, perdent per un contundent 3-0 al pavelló de la Ciutat Esportiva de Castelló, davant l’UBEl’ Illa Grau, un dels principals favorits en la lluita per disputar la fase d’ascens per pujar a la màxima categoria del voleibol estatal, a la que l’equip de la Plana busca retornar.

Els locals es va imposar dominant en totes les estadístiques i facetes del joc, en un duel de marcat accent argentí, amb Carlos Cavalli i Agustín Rodriguez com a tècnis, i molts protagonistes d’aquesta nacionalitat a la pista.

Durant el primer set els roquetencs van donar molta rèplica al seu rival, que tot i anar sempre per davant en el marcador, es van mantenir amb opcions, fins a arribar a un incert 21-19, tot i les errades en el saque. Les bones prestacions de l’argentí Bruschini en atac van propiciar que els locals s’avancen al marcador. Amb 23-19 Agustin Rodríguez va intentar canviar la dinàmica del joc amb un temps mort sense el resultat que buscava.

El segon set va tornar a començar igualat, però l’equip local va aprofitar les errades en el saque del seu rival, per situar una avantatge de 4 punts. La reacció dels roquetencs va arribar coincidint amb la bona ratxa en el saque de Tarazaga, per situat l’empat a 11. Les bones accions en atac de Bruschini i Ossola, van permetre a l’Illa Grau recuperar la iniciativa, fins a un inquietant 20-13, provocant el temps mort d’Agustin Rodríguez, per donar pas a una fase més igualada en el joc. Els castellonencs van mantenir les diferències per anotar-se el segon set.

L’equip roquetenc va sortir poc encertat en el tercer set, sense poder aturar les accions en atac d’uns inspirats Prades i Amorós, per col·locar un inquietant 8-2 al marcador. Agustín Rodríguez va aturar el joc en el minut de temps mort, per cridar a l’ordre als seus jugadors. El toc d’atenció va repercutir de forma positiva, i els roquetencs van tornar a entrar al partit, situant-se a tan sols dos punts (12-10). Només ha estat un miratge. L’equip castellonenc no ha permés la continuïtat d’aquesta reacció per sentenciar després d’algunes errades dels roquetencs en la darrera fase del partit.

La pròxima jornada el Volei Roquetes afrontarà el tercer desplaçament consecutiu, enfrontant-se a les 16:00 hores al Rodi Balàfia Vòlei Lleida, en partit que es disputarà al pavelló municipal Juanjo Garro.

UBE L’ILLA GRAU CASTELLÓ, 3
CV ROQUETES, 0

UBE L’Illa Grau: Nicusor, Cebrian, Prades, Herrera, Adrián Garcia, Ferrari, Bruschini, Ossola, Amorós, Linares, Mateu.
CV Roquetes: Marzi, Redu, Albert, Isaak, Laurenti, Aleix, Ferran, Mauro Aguilera, Joan Vericat.
Àrbitre: Carle Sola Monteagudo.
Parcials: 1-0 (25-20) (27′); 2-0 (25-19) (28′); 3-0 (25-14) (23′). Durada:1 hora i 24 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la jornada inaugural de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: