IniciHandbolImportant victòria de l'Handbol Amposta en el seu desplaçament a Castelló

Important victòria de l’Handbol Amposta en el seu desplaçament a Castelló

Segona victòria i primera de la temporada a domicili de l’Handbol Amposta al pavelló municipal Fernando Ubeda Mir (Grapa), que agreuja la crisi de l’equip castellonenc, encara sense puntuar. El conjunt ampostí va trencar el malefici davant el Balonmano Castellón al que no havia pogut guanyar en les últimes temporades.

La primera part va resultar molt igualada, sense un clar dominador, com ho demostren els 13 empats que va registrar el marcador, amb moltes alternances incloses. Les locals amb les accions de la seua màxima realitzadora Alina Iclanzan, es van situar amb la seua màxima renda de dos gols (10-8), que va neutralitzar l’equip ampostí amb dos gols de Pagà. Amb empat a 10, va arribar el temps mort local, però continuant la igualtat fins a arribar-se al descans amb empat a 14.

El conjunt ampostí va sortir més endollat al segon temps, millorant en defensa. Iclanzan que al primer temps havia aconseguit marcar 7 gols, va trobar més dificultats, i l’equip ampostí amb parcial 0-5, inclosos tres gols consecutius de la pivot Marina Gasca, van agafar la iniciativa al marcador que sempre ja van mantenir. Els avantatges van oscil·lar entre els 3 i 5 gols. Amb 20-24 al minut 23, Marc Fornós va demanar temps mort per afrontar l’última fase amb el màxim de concentració per part de les seues jugadores.

Després de l’exclusió de Vila, les locals es van situar a tres gols (21-24), a sis minuts per al final, però va reaccionar l’Amposta sense encaixar ja cap gol més i assolir la màxima renda coincidint amb el final del partit amb els gols de Vila, Rieres i Juncosa. Important victòria de l’Handbol Amposta, que representa un pas molt important en les aspiracions de l’equip de consolidar-se una temporada més a la categoria.

La pròxima jornada l’Handbol Amposta afrontarà el complicat repte que representa la visita del líder invicte Grupo USA Mislata, en partit que es disputarà a les 19:00 hores de dissabte.

BALONMANO CASTELLÓN, 21 (14)
HANDBOL AMPOSTA, 27 (14)

Balonmano Castellón: Olga Fernández i Feliu, Salvadó (3), Adrián, Iclanzan (9), Crespo (2), Zuñiga (3), Sales, Jaime, Cruz, Laia Rodriguez, Llamas (1), Mónica Jiménez (2), Simone (1), Celdrán.
CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (3), Haro, Rieres (3), Juncosa (1), Pujol (1), Domingo (1), Núria Ventura (2), Pagà (5), Fauchereau, Sáez, Tortajada (3), Maria Ventura (2), Gasca (6).
Àrbitres: Paula Lobaco i Maria Salas d’Aragó. Van excloure les locals, Mònica Jiménez, Cebrian (2), Simone i les visitants Gasca, Pagá, Pujol i Vila
Parcials: 2-2 (5′), 4-4 (10′), 6-7 (15′), 10-8 (20′), 12-12 (25′), 14-14 (descans), 14-17 (35′), 15-20 (40′), 16-21 (45′), 19-22 (50′), 20-24 (55′), 21-27 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la quinta jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: