IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca trenca la ratxa negativa dels últims partits a Vilassar (1-1)

La Rapitenca trenca la ratxa negativa dels últims partits a Vilassar (1-1)

La Rapitenca s’ha emportat un valuós punt del municipal del Xevi Ramon, trencant la dinàmica negativa que portava l’equip amb quatre jornades seguides amb derrota. Els rapitencs inclús van fer mèrits per haver aconseguit la victòria, davant un conjunt local, que va aprofitar l’únic remat perillós a la porteria defensada per Dan per marcar el gol que els posava per davant en el marcador.

Els jugadors del conjunt dirigit per Albert Company van sortir per la victòria, portant la iniciativa en la primera fase del partit, forçant tres llançaments de córner, i arribant amb assiduïtat a l’àrea local. El Vilassar de Mar en la primera arribada amb perill, es va posar per davant en el marcador, quan Poves va recollir una pilota a la frontal de l’àrea per  engaltar un magnifica remat des d’uns 30 metres que va entrar per l’escaire de la porteria superant a Dan.

Va intentar reaccionar la Rapitenca davant un rival, que es va dedicar a mantenir el resultat, i fins al descans es van produir poques accions destacades, sense accions de perill a cap de les dues àrees, amb un joc amb molt de migcampista.

No es va resignar la Rapitenca a la derrota, i ho va continuar intentant a la segona part, encara que sense poder superar la bona i ordenada defensa local. Albert Company va buscar més potencial ofensiu amb l’entrada de Guillem Martínez, i tot i no crear ocasions molt clares, els rapitencs van disposar de bones opcions per empatar amb accions del pròpi Guillem i Omar. Va continuar insistint la Rapitenca en l’última fase del partit, i va trobar el premi merescut amb el gol de l’empat marcat per Guillem Martínez, el quart aquesta temporada en el seu compte particular, amb un remat que es va produir després d’una bona jugada per banda esquerra d’Omar. Un gol que feia justícia als mèrits dels jugadors rapitencs, que tampoc es van conformar amb l’empat i van buscar la victòria en els últims minuts.

UE VILASSAR DE MAR, 1
UE RAPITENCA, 1

UE Vilassar de Mar: Andrés, Èric Ruiz, Eloi, Robusté (Roger Garcia, 84′), Ñito (Juli, 70′), Eric López, Poves (Paredes, 77′), Carmona (Alberto Garcia, 77′), Jandro (Marc Rio, 84′), Carlos Garcia i Esteve.
UE Rapitenca: Dan, Èric, Andy, Pachu, Jordi Oribe (Guillem Martínez, 64′), Edgar Samper, Peke, Omar (Manel Subirats, 89′), Aleix Cuenca, Agus (Àlex Forés, 71′), Panadés.
Àrbitre: Jordi Delgado Mora de Barcelona. Targeta groga per part local a Ñito, Carmona i Alberto Garcia, i pels visitants a Andy, Pachu i Edgar Samper.
Gols: 1-0, Poves (13′); 1-1, Guillem Martínez (83′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la sisena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: