IniciMotorExcel·lent actuació de Jeremy Alcoba amb sexta posició al GP d'Austràlia

Excel·lent actuació de Jeremy Alcoba amb sexta posició al GP d’Austràlia

El pilot de Liqui Moly Intact GP, Jeremy Alcoba, va fer una actuació sensacional en la divuitena carrera del Mundial de Moto 2, després d’aconseguir un brillant sisé lloc, partint de la novena posició, la seva millor de la temporada al Gran Premi d’Austràlia.

Durant l’escalfament, la pista al circuit de Phillip Island, encara estava mig humida per la pluja matinal, de manera que el pilot jesusenc només estaven provant els seus muntatges de cursa i, per tant, no va afegir temps de volta als cronometratges.

Quan es van apagar els llums de la cursa de 25 voltes a l’aleshores assolellat Circuit de Phillip Island, Jeremy Alcoba va demostrar que sortia amb objectiu de finalitzar en els primers llocs. La seua sortida va ser sòlida, ràpidament va recuperar més posicions. , i es va trobar en el vuité lloc en poques voltes.

A la novena volta es va equivocar en intentar avançar a Aron Canet, i l’errada li va costar molt cara. Però no va dubtar ni un segon i va jugar fins al final el potencial del seu fort Kalex. Va fer una persecució excel·lent i fins i tot va lluitar pels quatre primers llocs, perquè els seus temps de volta no eren de cap manera inferiors als dels primers. Tot i que un resultat encara millor hauria estat possible sense el contratemps, el debutant de Moto2, va acabar satisfet amb la sexta posició, que ja va aconseguir per tercera vegada aquesta temporada. “Vaig mantenir la calma i vaig seguir el grup que tenia davant i fins i  tot vaig recuperar més de 2,5 segons, cosa que em va fer molt feliç, ja que el meu ritme era bastant sorprenent. Tot el treball que hem fet aquest cap de setmana com a equip ha estat genial. Em va semblar fantàstic lluitar pels quatre primers llocs a l’última volta, però em vaig equivocar i no vaig poder tornar a avançar. Amb el vent en aquesta pista, evidentment, no va ser fàcil“. Pensa que encara hagués pogut millorar la classificació “Vaig acabar entre els sis primers, que està bé, però és clar, volia entrar entre els quatre primers. Teníem potencial en aquesta cursa, però estic content pel gran treball i esperem que puguem continuar en les dues últimes carreres de la temporada. “

Jürgen Ling, el mànager de l’equip, va tornar a tenir paraules d’elogi per a Jeremy Alcoba “Jeremy va fer una altra bona actuació, com a Tailàndia, només que aquesta vegada amb resultat positiu, i estic molt content per ell i per tot l’equip. El cap de setmana va començar bé per ell. Després va aconseguir la tercera fila de la graella dissabte i va lluitar bé per tornar al davant després d’un inici trepidant. Malauradament, el seu front gairebé es va enfonsar una vegada, cosa que li va costar molt de temps, si no, fins i tot podria haver anat en direcció a un podi per a La seua actuació ha estat realment impressionant, sobretot si tenim en compte que mai havia competit aquí a Phillip Island. Molts elogis a tothom, però sobretot a Jeremy”.

La victòria va ser per a Alonso López, compartint podi amb Pedro Acosta (+3.556), e  segon lloc, i Jake Dixon (+9.583), tercer. Jeremy entrava en la sexta posició (+15.892). A la classificació general és líder el japonés Ai Ogura amb un total de 242 punts, seguit d’Augusto Fernández 238,5 i Aron Canet amb 192. Jeremy Alcoba és disseté amb 57.

La competició continua el pròxim cap de setmana, amb la disputa de la dinovena prova del Gran Premi de Malàisia.