IniciFutbolFutbol BaseEl MIC més ebrenc bat tots els rècords de participació

El MIC més ebrenc bat tots els rècords de participació

Quan tens el millor equip al costat teu, hi ha molta cosa de guanyada. Per sort, tenim a persones al nostre costat que remen fort per a que tot surti a la perfecció. Hi ha diversa gent que ha passat més de viny anys al costat i sempre he pogut confiar amb ells. Enguany s’hi han sumat més de 150 persones desplaçades des de les Terres de l’Ebre que han format part de l’organigrama, una tercera part de tot el voluntariat. Alguna cosa devem fer bé no? Gràcies a tots ells l’hem tornat a liar i hem fet algo que no està a l’abast de tothom, el MIC més important de la història!” així de content es mostrava el bitemero Juanjo Rovira, des d’enguany “passant el testimoni de la direcció del MIC a mans de Maite Colomer (responsable de tots els esdeviments de l’empresa) i Nico Molins director de màrqueting i sense dixar-me a un tortosí que tenim amb natros a l’oficina, Sergi Cid ‘Sito’ que ha portat tota la part esportiva i està fent un treball impecable, passant a ser el president d’esta vint-i-dosena edició” apuntava. Seguia dient “el MIC significa quelcom més. Moltes experiències viscudes en estos vint-i-dos anys, molts rècords de la gent que ens ha anat deixant amb el pas del temps- deia visiblement emocionat Rovira i tenint present que el seu germà Jordi que va faltar ara fa sis anys concretament- però tenim la sort de liderar un gran equip, i amb un gran equip com el que formem cada any les coses bones arriben per sí soles, tot i això, que amb molt de treball a la sombra” manifestava el president del MIC.

En quant al número de participants “ens hem vist desbordats pel ritme d’inscripcions tenint que dir a equips que ja no es podien inscriure per tema logístic. Ha estat un treball molt dur de tot l’equip, des dels que posem la cara a tots els treballadors de l’oficina i tots i cadascun dels més de 350 voluntaris que hem fet això possible. Si tirem el cap enrera, la primera edició l’any 2002 que vam portar el MIC a Catalunya, vam ser 128 equips. Hem anat pujant progressivament fins arribar a les xifres rècord d’enguany, amb 412 equips, més els 18 que han participat al MIC’Integra que ha complit el seu desè aniversari, i 8 en categoria femenina. El rècord estava en 368 equips i ho hem superat amb escreix amb molt de sacrifici i esforç de tot l’equip. Per tant, molt contents i satisfets per haver arribat a estes xifres, i cal tenir en compte que l’alt índex de repetició que tenim que demostra el fet de que els equips marxen molt contents de la seua participació” deia Rovira.
56 camps de joc; 103 quilòmetres des de la Junquera a Breda; més de 30.000 pensions complertes; i també enguany hem fet l’estudi d’impacte econòmic que dixa el MIC a la Costa Brava i que l’any 2018 ens va dir que deixava 11M€ i enguany esperem que supere esta xifra” reconeixia Rovira.

Els voluntaris ebrencs

El bitemero Juanjo Rovira no es volia dixar de reconèixer el gran sacrifici que representava tot el voluntariat desplaçat des de les Terres de l’Ebre “un lligam especial i molt fort, perquè més de 150 desplaçats des des de tot el territori ebrenc, des dels que col·lobaren als diferents camps, com els que es fan càrrec de la gestió de portar als equips als diferents hotels i sense dixar-me als fisios de pràctiques d’EUSES. Un sacrifici important que s’ha de reconèixer i que ve a confirmar l’especial que és el MIC i que ho ratifica amb tota esta gent que ha format part de l’staff i que ha volgut espentejar tots en la mateixa direcció i tots bufant per a que la pilota toque al pal i vaigue a dins, i que sortigue com ha sortit. A mi, em fa especial il·lusió, sempre ho he dit, poder comptar amb la gent de casa i em fa estar especialment satisfet i recolzat de tenir a la gent del territori al nostre costat” sentenciava Rovira.

Una vida dedicada al MIC

Foto de familia de tots els col·laboradors premiats a la Gala que va tenir lloc a les instal·lacions del balneari de Vichy Catalan a Caldes de Malavella. / Foto: MICFootball

El dilluns 25 va tenir lloc el sopar de gala a la sala de reunions del Balneari de Vichy Catalan a Caldes de Malavella, on es va fer entrega dels reconeixements a totes les entitats col·laboradores amb el Mediterranean Internacional Cup, així com tots els ajuntaments que hi participen. Al mateix temps, es va fer entrega d’un especial reconeixement a tots els col·laboradors, que complien cinc, deu, quinze i vint anys col·laborant amb el torneig. Juanjo Rovira va voler tindre unes paraules dedicades a Jesús Ferrando, amb 20 anys d’experiència, dient que “Jesús va ser jugador meu al Tortosa quan jo entrenava al juvenil, que per cert era bastant fluixet com a jugador i això que tenia un bon entrenador! Vint anys picant pedra, i enguany li hem fet un reconeixement al seu fill que porta amb natros cinc anys portant la tablet de Platja d’Aro, perquè el camp de Platja d’Aro és com si fos casa d’ells, i millor que qualsevol de tots natros!”. Al mateix temps van ser reconeguts Oriol Ferrando, Cristina Portolés, Guillem Bou, Héctor Badia, Jorge Sánchez, Manel Espinet, Maria Castellano, Ramón Castells, Lluís Ribera, Soufiane Barakat, Genís Besolí i David Subirana (que feien cinc anys); Carlos Panisello, Sandra Lopera i Sergi Cid (que complien 10 anys); Marc Vericat que arribava a les 15 participacions; i Maite Colomer, David Bellver, Sandro Rosell, Ramón Vall i Loli Ortega que complien 20 edicions participant del MIC.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 86

Últimes notícies