IniciBàsquetEl Montblanc sorprèn el Bàsquet Amposta en l'últim quart

El Montblanc sorprèn el Bàsquet Amposta en l’últim quart

El Bàsquet Amposta va portar la iniciativa durant gairebé tot el partit, però en l’últim quart el conjunt del Montblanc va estar més encertat en atac, i va poder remuntar i aconseguir la victòria.

El partit va començar amb domini ampostí, amb inspiració ofensiva, que els va permetre finalitzar el primer quart amb una bona avantatge de 12 punts. El segon quart va ser més igualat, i el CB Amposta va poder mantenir la renda per marxar al descans per davant (37 -25), amb l’encert de Marliere i Pastor.

Va canviar la dinàmica a la segona part, i els visitants van començar a reduir diferències, situant-se a nomes 6 punts, amb triples consecutius (51-45). La remuntada es va consumar a l’últim quart, encara que en l’ultim minut els locals van desaprofitar set tirs lliures consecutius.

CB AMPOSTA, 65 (37)
VGL CB MONTBLANC, 67 (25)

CB Amposta: Biosca (6), Bianchin (3), Marliere (12), Abella, Pastor (21), cinc inicial, Dasi, Pueyo (8), El Idrissi (1), Castan (7), Gisbert, Fortuñoi (2). 16 faltes personals. Tres triples. 10/25 tirs lliures.

VGL CB Montblanc: Francesch (12), Just (11), Christian Sanromà (10), Solé (5), Lluis López (8), cinc inicial, Joel Sanromè (9), Llort (3), Jordà (3), Civit, Gaye, Madalin, Marc López 21 faltes personals., eliminat Lluís López (33′). Nou triples 7/8 tirs lliures.

Àrbitres: Jordi de Antonio León i Nil Sabaté Nicolau

Parcials: 23-11, 14-14, 14-20, 14-22.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la setena jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta: