IniciFutbol2ª CatalanaEls aldeans es mantenen invictes a casa en tancar la primera volta...

Els aldeans es mantenen invictes a casa en tancar la primera volta (1-1)

Derbi de la màxima que va acabar en taules i on l’Aldeana allarguen la bona dinàmica a camp propi d’aquesta primera volta on han tancat la primera fase de la competició repetint la mateixa puntuació que la temporada passada (en un partit menys) i consolidant-se al capdamunt de la classificació seguint l’estela del líder indisctutible de la categoria, un Ulldecona, que ha tancat el primer tram de competició sense haver cedit ni una sola derrota en el campionat. Tot i això, els aldeans se situen a tan sols tres punts respecte als falduts, mentre el Camarles ha entrat en la pugna per la quarta posició que dona dret a disputar la promoció d’ascens situant-se a quatre punts de l’Ampolla que marca el llindar d’aquestes primeres places de promoció d’ascens.

Va arrencar millor el conjunt de Carlos Gilabert, qui gaudia de les primeres aproximacions en una rematada d’Aleix per l’esquerra de l’àrea que des de la frontal rematada massa desviat al costat del pal esquerre de la porteria d’Auré i sobretot en una cavalcada pel centre de l’exjugador aldeà Beranuy que arribava fins a la corona de l’àrea des d’on es treia un xut que fregava la base del travesser. I va gaudir de dos aproximacions de Ferran en un servei de falta i una internada pel lateral dret de l’àrea que abortava la defensa d’un conjunt local que no inquietava en aquesta primera fase de partit. Fins als vint-i-mou minuts quan sobre la línia de mitjos Batalla, que ja havia vist abans una targeta groga, fa fer una entrada perillosa i a destemps (com es pot apreciar a les imatges adjuntes) que l’àrbitre no castigava amb l’expulsió. Per les protestes si que la van veure Víctor Pujol i Jaume. Un error greu del col·legiat que el marcaria el que restava de partit. Aquesta acció canviava radicalment el partit sobretot arran del canvi immediat de Batalla que li permetia a Ferran Simó anivellar la situació al centre del terreny de joc. Tot fins a que una centrada des de l’esquerra de Puig, que desboblava per la banda, se li escapava de les mans a Jaume i la deixava franca per a Tena al segon pal, que només li calia empentar a la xarxa. Però el gol, no descentrava als camarlencs que acte seguit en un córner que forçava Ferran, ell mateix executava des de la banda dreta, i després d’un rebuitg defensiu la pilota li caia a Eric Brull que assistia cap al segon pal on lliure de marcatge Pau Sansaloni afusellava a Sergi Auré, restablint l’empat amb que es marxaria als vestidors.

Iniciat el segon temps, les arribades continuaven sent per al Camarles, amb un llençament de falta lateral de Ferran a la que responia molt bé Sergi Auré al primer pal refusant de punys. Però el partit que es va anar embolicant i Rosales amb dos faltes consecutives i una d’Eric Brull que arribava tard, llavors eren els locals els qui reclamaven les amonestacions que l’àrbitre tampoc va mostrar. Però de mica en mica, l’Aldeana s’estirava a la segona part i gaudien de la millor ocasió del segon temps quan en una pilota filtrada per la dreta cap a Aleix Salvadó, li permetia endirssar-se a l’àrea i sol davant Jaume rematava ras al primer pal trobant la bona intervenció del porter camarlenc que evitava el 2 a 1. Ferran, en un servei de falta a la frontal, tindria la millor opció per als camarlencs en aquest segon temps, però la seua rematada que buscava l’escaire esquerre de la porta defensada per Auré trobava l’estirada providencial del porter per a refusar amb els punys. En el temps de descompte, a la sortida d’un córner des de l’esquerra de l’atac la pilota al segon pal era rematada amb la punta del peu per Puig, sortint la pilota fregant el pal esquerre.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:23:16 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

Sala de premsa:

Per a l’entrenador local, Ferran Simó el partit va ser “molt complicat. Els rivals ja a n’aquestes altures t’analitzen i t’esperen i realment ens van posar en dificultats, sobretot al llarg de la primera meitat on crec que van ser superiors. Natros sí que teniem el control de la pilota però no podíem generar arribades clares de gol. El Camarles ens feia molt de mal en les trancisions. Cada vegada que robaven, tenien molt clar el que tenien que fer. Sobretot perquè estàvem jugant al que ells volien” ens reconeixia Simó que al descans “natros hem canviat moltes coses que no havien funcionat al primer temps, en la sortida de pilota i les vigilàncies, ens sentíem més còmodes i hem estat més protagonistes arribant amb més profunditat que als primers quaranta-cinc minuts. Tot i estar molt travada, hem disposat de més arribada que ells, que en aquesta segona meitat només ens han inquietat a pilota aturada mitjançant dues accions de Ferran que ha aturat molt bé el nostre porter. No obstant això, un punt més, seguim sumant. Crec que hem fet una primera volta fantàstica i ara ens queda tota una segona volta per davant en la màxima il·lusió per a quedar entre els quatre primers i assolir el primer objectiu de la temporada que no és altre que el de la permanència” sentenciava el tècnic aldeà.

Per la seua banda, el tècnic visitant Carlos Gilabert es lamentava de que “vam entrar molt bé al partit i erem dominadors des de l’inici. Sobretot durant la primera fase del duel vam merèixer fins i tot posar-nos per davant al marcador. Vam generar molt perill incloent dos rematades als travessers i transcisions amb que els desbordàvem i no va poder ser. Se’ns van posar ells per davant a la recta final. Malgrat tot, la capacitat de rèplica del meu equip es va fer evident dos minuts més tard amb l’empat. Una de les coses que em deixa més content, és que l’equip no li perdia la cara al partit en cap moment inclús en aquesta fase que ens podia generar dubtes. Vam fer mèrits sobrats, penso jo, per a marxar als vestidors amb avantatge al marcador” ens comentava del que havia estat la primera meitat. “És cert, que el partit s’equilibra al segon temps i es trava molt. No li puc demanar res més al meu equip. Vam fer un gran partit al camp d’un dels aspirants a estar dalt” reblava Gilabert.

UE ALDEANA, 1
CF CAMARLES, 1

UE Aldeana: Sergi Auré, Francis, Puig, Barry, Batalla (Eric Múria, 31’), Villarroya, Xavi Anell, Tena (Cano, 68’), Aleix Salvadó, Meca (Tena, 60’), Badia.

CF Camarles: Jaume, Brian (Roger, 60’), Rosales, Eric Brull, Sansaloni, Víctor Pujol, Beranuy, Jordan (William, 60’), Ferran, Aleix (David, 85’), Comes.

Àrbitre: Jaime Fernández López, amb Víctor Tosas Aliaga i Òscar Punzano Olivé, de la delegació tarragonina. Amonestacions per als locals Batalla (13’) i Aleix Salvadó (89’) dels aldeans i per a Jaume (29’), Víctor Pujol (29’) i Eric Brull (83’) dels camarlencs.

Gols: 1-0, Tena (39’); 1-1, Sansaloni (41’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la novena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: