IniciFutbol2ª CatalanaEl Nàstic goleja a l'At. Móra la Nova en la celebració del...

El Nàstic goleja a l’At. Móra la Nova en la celebració del 50è aniversari del club riberenc

El Nàstic de Tarragona va ser massa rival per a l’Atlètics Móra la Nova en el partit de Festes Majors i que a més servia per commemorar el 50è aniversari de l’entitat de la Ribera d’Ebre des de la seva fundació com a club federat.

Els d’Ambrós Segura, que van iniciar els entrenaments de preparació aquesta mateixa setmana per afrontar el partit de festes majors i a partir d’aquest dimarts iniciaran el treball de posada a punt de cara a l’estrena de lliga el proper diumenge 18 de setembre al camp del Camarles de Carlos Gilabert, no van poder fer front a un rival molt més rodat que els riberencs i que disposen d’un potencial infinitament superior als morencs, tenint en compte que estant cinc categories per dalt.

Tan sols van poder ressistir quinze minuts, els que va tardar el conjunt grana en marcar el seu primer gol després d’una gran acció indifividual d’Aarón Rei que finalitzava amb un xut potent al qual Ricard no podia blocar la rematada i el refús li caia a peus de Víctor Valverde (que no va poder jugar dissabte en el partit de la Copa Catalunya per la limitació de fitxes del filial permeses per la legislació de la FCF) que afusellava al fons de la xarxa. La superioritat dels de Raúl Agné va ser manifesta tot i donar la cara els de la Ribera d’Ebre que arribaven al descans perdent per 0-3, després que ampliés les diferències Òscar Gómez de vaselina aprofitant un centrada de Vega (26′) i després d’una bona combinació entre el mateix Òscar Gómez i Aarón Rei, Víctor Valverde feia el segon del seu compte golejador ficant el tercer (33′) amb que es marxava als vestidors.

Només arrencar la represa, quan es duien quatre minuts, una assistència d’Andy Escudero li permetia a Marc Álvarez fer el quart. A partir d’aquí els gols de Víctor Valverde (54′), Òscar Gómez (60′), Albarrán (63′), Lupu (69′) i Víctor Valderde, que tancava amb un póker de gols la golejada dels tarragonins (87′), segellaven el definitiu marcador per al Nàstic de Tarragona que segueix invicte a la pretemporada després de dos empats consecutius davant equips de la Lliga Smartbank com el Reial Saragossa (3-3) i el Huesca (2-2) i superant l’eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta davant el Vilafranca (0-2). Seguirà la preparació dimecres a partir de les 19 hores de la tarda davant l’Olot.

Per la seva part, l’Atlètics Móra la Nova afrontarà el seu proper test de pretemporada amb el desplaçament al camp del Catllar, de 1a catalana, el proper diumenge 21 d’agost.