IniciCiclismeBTTJosep Betalú afegeix a Nicaragua un nou títol al seu dilatat palmarès

Josep Betalú afegeix a Nicaragua un nou títol al seu dilatat palmarès

Josep Betalú es va imposar a la Sant Joan Epic Challenge NIC, prova de ciclisme de muntanya, disputada als atractius i espectaculars paratges de Platja Bell a Sant Joan del Sud, que constava de dos recorreguts de 50 i 100 quilòmetres, comptant amb una participació que va superar els 200 bikers.

En la modalitat més llarga, el ciclista ampostí de l’Sportiv Store MMR, va vèncer en la seva primera aparició en competicions nicaragüenques, amb un temps de 4 hores, 12 minuts i 43 segons, portant sempre la iniciativa durant la majoria del dur i exigent recorregut.

La segona posició va ser per al ciclista nicaragüenc Julio Eduardo Blandón, amb un registre de 4:4’54”, classificant-se a continuació els representants de Costa Rica, David Rojas, 4:15’24”; Bryan Arroyo, 4:31’31”, i Diego Cruz, 4:36’20”, entre els més destacats.