IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl Noia Freixenet finalitza la temporada amb la derrota 3-6 als quarts...

El Noia Freixenet finalitza la temporada amb la derrota 3-6 als quarts de final davant el Barça amb dos gols de l’ampostí Xavi Costa

AMPOSTA // Van oposar molta resistència, però finalment el CP Noia Freixenet va caure eliminat en quart de final de la Copa del Rei, davant el potent FC Barcelona. Els dos gols de penal de Xavi Costa no van ser suficients per poder superar al conjunt blaugrana, que es va imposar en el tram final del partit, sobretot aprofitant la superioritat numèrica. El FC Barcelona es va imposar per 6-3 en un partit més igualat del que indica el resultat final.

Costa va marcar de penal dos dels tres gols del seu equip, per culminar una excel·lent temporada en la qual ha marcat un total de 40 gols, 37 en la lliga en 28 partits disputats, acabant el quint de la classificació de màxims golejadors, amb el mateix número que Pablo Federico Àlvarez (FC Barcelona), que ha estat quart, afegint un gol a la Supercopa davant el FC Barcelona, i dos a la Copa del Rei amb el mateix rival.