IniciPoliesportiuJudoEl Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l'Ebre classifica tres cadets per al...

El Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre classifica tres cadets per al Campionat d’Espanya

Tres representants del Nucli Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, competiran al Campionat d’Espanya cadet de judo, després d’aconseguir la classificació com a primers del rànquing català, després dels bons resultats obtinguts a la Supercopa Catalana, disputada a Coma ruga el passat cap de setmana. En la categoria de -90 quilos, Andreu Pérez, va finalitzar, en tercer lloc, mentre en-48 quilos, Clàudia Martí i en +78, Ainhoa Martín van ser campiones. També va competir Soraia Guzmán en-70 quilos.

El Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, va organitzar a Faura, la tercera jornada de la Lliga Mediterrani, amb la participació de 163 judokes en les categories minipatufet, patufet, prebenjamí, benjamí i aleví, pertanyents a diferents clubs catalans, valencians i madrilenys.