IniciPoliesportiuTaekwondoMedalla d'or d'Andreu Pérez a l'estatal universitari i Rut Sanz i Maribel...

Medalla d’or d’Andreu Pérez a l’estatal universitari i Rut Sanz i Maribel Forés a Plasència

Cap de setmana amb més títols per a representants del TKD Alfaro d’Amposta. Andreu Pérez competint amb la Universitat Catòlica de Múrcia, es va penjar la medalla d’or, al Campionat d’Espanya Universitari de Taekwondo, i disputat a les instal·lacions del Polideportivo Sagrada Familia de Burgos, organitzat per la Universidad Isabel I, que va resultar un èxit amb 193 participants en les categories de Pomsae i Combat, superant la xifra del 2022.

En la modalitat de +87 quilos, Andreu Pérez es va imposar en quarts de final a Sergi Freixas de la Universitat Autònoma de Barcelona, en semifinals a Daniel Murillo de la Universidad de Zaragoza, i en la final a Ivan Mediavilla de la Universidad de Deusto.

El TKD Alfaro d’Amposta va participar en el VII Open Internacional Ciudad de Plasència, amb Rut Sanz i la seua mare Maribel Forés, que van aconseguir la medalla d’or. Rut en la categoria júnior en -59 quilos, va superar en semifinals a Noa Ehate del Deportivo Cano, i en la final a Lucia Ordoñez de l’Hankuk.

Maribel es va imposar en la final Maribel, va guanyar a Sílvia López Hernández del TKD Anat, en la categoria màster -57 quilos.