IniciBàsquetEl parcial dels últims tres minuts propicia la derrota del Cantaires a...

El parcial dels últims tres minuts propicia la derrota del Cantaires a Vendrell

Va tenir moltes opcions, però el parcial 11-3 dels últims tres minuts, van proporcionar el triomf del Vendrell, en l’estrena del Cantaires Bàsquet Tortosa a la Segona Catalana, en la primera jornada disputada al pavelló de Coma-ruga davant l’AB Vendrell. L’equip tortosí, que tenia les baixes de Carles, Salvadó i Pruñonosa, havia anat sempre a remolc del seu rival, però amb mínimes diferències en contra. El primer quart finalitzava 11-10, però en el segon els problemes ofensius i la superioritat en el rebot d’un conjunt local, amb molta més alçada dels seus pivotrs, van permetre que el Vendrell marxés al descans amb una renda  d’onze punts (30-19).

El tercer quart va resultar molt igualat finalitzant només amb un desavantatge de sis punts per als tortosins, que van reaccionar amb un parcial d’11-4, en l’ùltim quart i es van situar amb un esperançador 51-54 a tan sols tres minuts per al final. El poc encert ofensiu, amb llançaments precipitats, una falta técnica per simulació, i les errades en cinc tirs lliures consecutives, van provocar la remuntada del Vendrell, imposant-se per 62-57.