IniciPoliesportiuCiclismeEl ciclista canareu Benjamí Prades, suma un altre triomf al Trofeu Santa...

El ciclista canareu Benjamí Prades, suma un altre triomf al Trofeu Santa Tecla de Tarragona

Benjamí Prades (Controlpack) va ser el vencedor del Trofeu Santa Tecla, prova cal calendari català, última de la Copa Criterium de carretera elit/sub23 que el Club Ciclista Camp Clar organitza amb motiu de les festivitats patronals de Tarragona.

La Rambla Nova tarragonina va reunir una quarantena de participants, que van acabar recorrent 72,6 quilòmetres en una ràpida prova urbana en què el ciclista canareu es va endur la victòria, arribant en solitari a la meta, amb un temps de 1:34’08”, amb una mitjana de 46,27 Km/h., per davant dels representants del Team MP Group de Camp Clar, David Gómez i el campió català de critèrium Aleix Saumell, que van entrar a 27 i 38 segons respectivament. El primer sub-23 va ser Vlas Shichkin (MP Group), 1:34’56”. Per equips la victòria va ser per al Controlpack de la Sénia, que va situar a Arnau Solé, Albert Masana i Jaume Espuis, en la desena, onzena i dotzena posició respectivament.

El canareu és el gran protagonista del final de temporada competitiva de carretera 2022 i el pròxim cap de setmana, defensarà el seu lideratge a les Grans Clàssiques dissabte a la Gran Clàssica Modest Capell.