IniciHandbolEl partit es va decidir en els últims deu minuts

El partit es va decidir en els últims deu minuts

La primera part va ser molt igualada amb mínimes avantatges i empats, arribant-se al descans amb les locals només un gol avall el CH Ascó.

Tot i que les coses no van sortir tant bé com es podia desitjar, les jugadores de l’equip asconenc, van mostrar una actitud molt positiva i van mantenir aquesta lluita constant fins als darrers deu minuts de la segona part, amb el marcador assenyalant un empat a 20. Després els desajustos en defensa i l’atac que no va estat massa encertat van propiciar un parcial 4-9, que va decantar el partit a favor del Martorell.

La pròxima i penúltima jornada, jugaran al pavelló Municipal El Parquet, amb el KH-7 BM Granollers Atlètic, el diumenge a les 20:30 hores, amb l’objectiu de continuar competint i finalitzar el campionat de forma molt digna.

HANDBOL CLUB ASCÓ, 24 (13)
HANDBOL MARTORELL, 29 (14)

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Rípodas (5), Tània Marcos (1), Xènia Treig (3), Carla Martínez (5), Júlia Navarro (2), Marina Calvo (2), Marta Abella (4), Rosa Guiu, Idaira Palenzuela (2), Blanca Demattey.

Handbol Martorell: Melania Martín, Ariadna Amengual (2), Nashir Skerl (9), Sara Romero (2), Ariadna López (3), Ainhoa Garrido (2), Núria Morlesin (7), Carla Cantó (2), Elena Moreno (2), Júlia Garayoa, Andrea Garreta, Cristina Sebastián.

Àrbitres: David Martín Garcia i Jordi Ilari Tuneu, van excloure les locals, Xènia Treig i Carla Martínez, i les visitants, Nahir Skerl i Júlia Garayoa (2).

Parcials: 2-6 (5′); 4-7 (10′); 7-7 (15′); 8-9 (20′); 11-11 (25′); 13-14 (descans); 16-17 (35′); 16-18 (40′); 18-18 (45′); 20-20 (50′); 21-25 (55′); 24-29 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení després de la vuitena jornada de la fase de descens, clicant a la imatge inferior: