IniciHandbolPrimera victòria de l'Handbol Ampolla en la fase d'ascens

Primera victòria de l’Handbol Ampolla en la fase d’ascens

Merescuda victòria de l’Handbol Ampolla en la tercera jornada de la fase d’ascens a Lliga Catalana, disputat al Jacme March de Gavà, en un partit molt complet per part de tot l’equip.

A la primera part l’Handbol Ampolla va anar tota l’estona pel davant al marcador, amb una gran defensa i una espectacular Helena a la porteria amb més d’un 50% d’aturades, que feia que les noies d’Agustí Calbet agafessin la confiança que no havien tingut en els anteriors partits.

A la segona part, les locals van sortir molt fortes i de seguida, al minut 5, amb un parcial de 4 a 1, es ficaven amb un 16 a 14, i al minut 22 la diferència ja era de 4 gols, 24 a 20, però les jugadores de l’Handbol Ampolla no van deixar de lluitar i els últims 8 minuts van ser espectaculars, amb un parcial d’1 a 8, amb una defensa i porteria perfectes, i un atac efectiu, per donar-li la volta al marcador i aconseguir la primera victòria en aquesta fase d’ascens. El pròxim dissabte rebran les 18 hores a l’Handbol La Garriga, que porta dos punts més que el conjunt del Baix Ebre a la taula classificatòria.

HANDBOL GAVÀ ‘B’, 25
HC AMPOLLA, 28

Handbol Gavà ‘B’: Laura Valenciano, Mar Ortega, Maria Alcobendas, Laia Fortes, Elsa Limones, Clàudia Girondo, Clàudia Limones, Nicole López, Esther Gavaldá, Clàudia Nieto, Francesca Mees, Leila Saddok, Agostina Estelrrich, Andrea Fernández.

HC Ampolla: Helena Piñol a la porteria (24 parades), i de jugadores de pista Maria Folgueras, Yaiza Ferré (5), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (6), Judit Calbet (1), Olimpia Colomines, Mireia Ferré (1), Andrea Garcia (8) i Patri Cao (7).

Àrbitre: Bernat Moncusí Conillera, va excloure les locals Maria Alcobendas, Clàudia Limones i Francesca Mees i les visitants, Mireia Ferré i Andrea Garcia.

Podeu veure la classificació de la fase d’ascens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la tercera jornada, clicant a la imatge inferior: