IniciFutbol salaEl Peníscola del tivissà Carles Saladié passa per sobre del Colo Colo...

El Peníscola del tivissà Carles Saladié passa per sobre del Colo Colo (2-8)

Infalibles. El Peníscola amb qui juga l’ala de Tivissa Carles Saladié, camina ferm cap al principal objectiu marcat per aquesta temporada, que no és altre que el del retorn cap a la màxima competició del futbol sala nacional, i encara no coneix la derrota aquesta temporada en els quinze partits que portem disputats fins ara entre lliga i Copa del Rei, que demostren la candidatura a ser un dels màxims aspirants a l’ascens al final d’aquest curs. A falta d’una jornada per a tancar la primera volta del campionat, que es disputarà la setmana vinent en el derbi provincial a la pista del Castelló, estant a una sola jornada de tancar una primera volta immaculada on tan sols el Burela ha estat capaç d’esgarrapar-li dos punts al conjunt de Santi Valladares, que comanda la taula classificatòria amb un total de 37 punts, a deu del seu màxim perseguidor l’O Parrulo Ferrol, que ha encaixat ja quatre derrotes durant la primera fase del campionat de lliga.

Era un partit que a priori, es presentava complicat a una pista on és complicat guanyar, però res més començar el partit Diego Quintela aprofitava una de les primeres aproximacions de l’equip visitant a l’àrea del conjunt local i definia a la perfecció un mà a mà amb el porter Guille Vela. Tot i això, el partit en els primers compassos resultava anivellat de forces entre ambdós conjunts i ho aprofitaven els aragonesos per a empatar cinc minuts més tard en una rematada potent de Jorge Tabuenca, que retornava les taules al marcador. Amb el gol, s’obria el partit a les dues àrees fins que Pani tornava a donar avantatge als de Valladares. Arriscaven els locals amb el marcador en contra i Shunta, Aitor Abenia i Juan Muniesa tenien tres clares ocasions per haver establert altre cop l’equilibri al marcador, però ja al darrer minut Agustín Plaza ampliava la renda per als castellonencs, en una acció protestada pels locals demanant una falta prèvia de Diego Sancho sobre Fran Tabuenca que els col·legiats no van apreciar. Amb l’1-3 es marxava als vestidors.

Sense temps de digerir el tercer gol, Diego Quintela amb una rematada potent batia a Guillle abans del primer minut de la represa i encaminava la sentència i la golejada dels de Santi Valladares. Aquest gol va fer arriscar als aragonesos que es van situar amb cinc homes sobre la pista, un fet que aprofitava Alejandro Pasamón per a marcar el segon gol i retallar distàncies amb el 2-4. Replicaven els visitants, i només dos minuts més tard (25′) tornaven a ampiar distàncies amb gol de Gauna. A partir d’aquell moment, els locals que seguien de cinc eren replicats per l’atac amb superioritat numèrica dels castellonencs, per a fer atacs més llargs. Fruit d’aquesta dinàmica, era més efectiu el joc del Peníscola que aconseguia ampliar les distàncies al marcador fins a estalir la definitiva golejada amb gols de Pani i dos dianes d’Agustín Plaza que situaven el resultat ja definitiu.

Podeu veure clicant a la imatge inferior la situació classificatòria de la segona divisió de futbol sala, després de disputar-se la tretzena jornada del campionat de lliga: