IniciFutbol salaEl Peníscola del tivissà Carles Saladié suma un triomf treballat a la...

El Peníscola del tivissà Carles Saladié suma un triomf treballat a la pista del Colo Colo Zaragoza

Quan resten tan sols dos setmanes per donar inici a la lliga de segona divisió de futbol sala en el desplaçament a la pista del Ejido Futsal el proper 17 o 18 de setembre, on el Servigroup Penyíscola FS parteix amb la condició de ser un dels màxims aspirants al retorn a la màxima competició del futbol sala estatal, dissabte van tancar una setmana intensa, amb dos compromisos amistosos, a la pista del Colo Colo Zaragoza on també es van imposar en aquesta ocasió per la mínima amb un resultat final de 2 a 3, davant un rival que es trobaran a la lliga.

Els de l’ala de Tivissa Carles Saladié no van tardar en imposar el ritme que els reafirma en ser un dels màxims favorits per a l’ascens, i pràcticament quan es complia el primer minut de joc Diego Sancho tenia una claríssima oportunitat però la seva rematada es perdia fregant el pal de la porteria manya. La rèplica local la tenia Zucho després de recuperar una pilota en la sortida del darrera del conjunt castellonenc però podien refusar-la en darrera instància a córner evitant així l’1-0. Un minut després d’aquesta ocasió Santi Valladares va donar entrada al jugador tivissà a pista, amb Diego Quintela i Elias Beltran, en la segona rotació a l’equip. I va ser providencial aquesta entrada al 40×20 de Saladié, perquè de les seves botes va sortir l’assistència cap a Xavi Cols, tan sols un minut després (8′) que feia la passada cap al segon pal. Dos minuts més tard, de nou un actiu Xavi Cols va tindre la possibilitat d’ampliar les diferències davant l’aturada acrobàtica del porter local. Eren els minuts de major insistència dels castellonencs, que acte seguit van tenir una doble ocasió a boca de canó davant un pletòric Zardoya. I de nou l’incommesurable porter del Colo Colo Zaragoza es mostrava infranquejable (12′) davant Diego Sancho. Semblava un monòleg atacant visitant, amb jugada polèmica inclosa quan una jugada protagonitzada pel propi Diego Sancho semblava penal però els àrbitres la treien al límit de la frontal, fins que a falta de tres minuts per a arribar als vestidors al temps de descans una jugada protagonitzada pel jugador local Shunta Uchida donava l’assistència per a Alvarito que l’allotjava al fons de la xarxa i restablia la igualada. Els castellonencs, però, no abaixaven el peu de l’accelerador i després d’un avís previ de Carles Saladié que tornava a topar amb Zardoya al darrer minut abans del descans, marcaven l’1-2 en una combinació entre Elias Beltran i Diego Quintela que posava de nou en avantatge al Penyíscola al marcador. Encara hi hauria temps per a un ensurt dels locals, quan Agustín Plaza sota pals, evitava el possible 2-2 abans d’enfilar el camí dels vestidors.

Sortien endollats a la represa els del Colo Colo Zaragoza i ràpidament trobaven en Shunta Uchida a l’assistent per a materialitzar l’empat al marcador donant-li pràcticament en safata el gol a Ivan Romero que no perdonava quan es duien quatre minuts del segon temps. No obstant això, seguien insistint els de Santi Valladares que a la mitja hora de joc veien com entre el porter i el defensa acabaven rebutjant el perill i la possibilitat de tornar-se a posar per davant al marcador. Agustín Plaza tenia una immillorable ocasió per a marcar entrant al segon pal, però un xic forçat, estavellava la pilota al lateral de la xarxa (33′). Però finalment la insistència tenia premi, quan Víctor Pérez transformava el 2-3 (35′) aprofitant una pilota morta en un rebuitg a l’interior de la frontal. Un minut més tard, desaprofitaven una doble ocasió per a pràcticament sentenciar el duel quan Diego Quintela i Jose Mario marraven els seus llençaments. Els d’Alfonso Rodríguez però, arran de l’expulsió del visitant Juanqui van aprofitar la superioritat per assetjar la porteria defensada per Gustavo Pérez per dos grans aturades davant les rematades de Fran Tabuenca i Shunta Uchida. Pràcticament en la darrera acció de la confrontació, Xavi Cols va tenir la sentència a l’abast en una rematada que trobava el travesser.

El proper cap de setmana dissabte 10 de setembre tancaran la pretemporada desplaçant-se a Martorell davant el conjunt de primera divisió el Sala 5 Martorell, abans d’estrenar-se a la lliga.