IniciMotorJeremy Alcoba puntua al GP de San Marino després de protagonitzar una...

Jeremy Alcoba puntua al GP de San Marino després de protagonitzar una altra remuntada

En creuar la línia de meta, tots els problemes que se li havien acumulat a Jeremy Alcoba durant el cap de setmana, estaven oblidats. L’esforç ha tingut la seua compensació per al pilot jesusenc i l’equip Liqui Moly Intact GP, amb la seua magnífica i meritòria dècima posició, després de protagonitzar una altra gran remuntada, com ens té últimament acostumats, en aquesta ocasió a la pista de 4,2 quilòmetres del Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Alcoba va sortir com un coet des de la sèptima fila de la graella de sortida, de la vint-i unena posició, i aviat ja s’havia situat en la quinzena, lluitant per poder puntuar. Els seus excel·lents temps en voltes molt consistents, li van permetre continuar avançant més llocs, deixant inclús enrere al seu company d’equip Marcel Schröeter, i ocupant finalment la dècima posició.

Una actuació molt meritòria, considerant a més les dificultats afegides d’una prova molt complicada, on mantenir-se assegut a la moto va ser ja tota una proesa, en una carrera en la qual se’n van produir fins a dotze xocs.

La carrera finalment va tenir un marcat accent espanyol, amb el primer triomf en aquesta categoria d’Alonso López, amb Aarón Canet segon, Augusto Fernandéz, tercer i líder del Mundial, i Albert Arenas, quart.

Alcoba reconeixia després de la prova que estava molt satisfet de la seua actuació, i de la progressió que continua experimentant, “estic aprenent amb cada cursa i després d’aquest cap de setmana, estic molt feliç perquè hem fet una bona feina. Intentarem seguir per aquest camí i millorar aquest top 10 a Aragó”.

El manager de l’equip Jürgen Lingg, ha elogiat de nou el treball de Jeremy i la seua actuació, però continua insistint en la necessitat de millorar la posició de la graella de sortida “Jeremy va tenir una molt bona actuació novament a la cursa, per la qual cosa hem d’assegurar-nos que obtinga alguns llocs més amunt a la graella de classificació perquè llavors podria haver acabat entre els sis primers avui. Necessitem treballar urgentment en això, perquè a les curses realment va més enllà de si mateix. Els temps van ser absolutament genials i fins i tot va millorar en la distància. Però el que més em va agradar va ser que va poder marcar aquests temps per si mateix. Va avançar a tots els possibles i després va córrer. Voltes molt consistents i finalment va aconseguir un altre resultat entre els 10 primers”.

Aquest desé lloc fins i tot porta Alcoba a la setzena posició al Campionat Mundial, amb 47 punts, a només quatre de l’experimentat pilot britànic Sam Lowes, en una classificació general encapsalada per Augusto Fernández amb 198 punts, seguit pel japoinés Ai Ogura amb 194, Arón Canet amb 157 i l’italià Celestino Vietti, 156.

Tot i això, els pilots no tindran gaire temps per recuperar-se, ja que en dues setmanes la plantilla del Campionat del Món posarà rumb a Motorland Aragó abans que les carreres d’ultramar posen en marxa la fase final de la temporada.