IniciFutbol salaEl Peníscola del tivissenc Carles Saladiè, absent per lesió, s'estrena amb golejada...

El Peníscola del tivissenc Carles Saladiè, absent per lesió, s’estrena amb golejada davant un Primera

El Peníscola FS amb l’ala de Tivissa Carles Saladié, es va estrenar en la pretemporada i ho va fer amb una contundent golejada davant el conjunt revelació de la temporada passada a la primera divisió, el Levante FS, que va caure estrepitosament derrotat per 10 gols a 2.

Els del Baix Maestrat, després de realitzar les primeres sessions de treball sota les ordres de Santi Valladares durant tota la setmana van disputar el seu primer test de preparació, en el que no va estar present el jugador ebrenc per una lesió al turmell. Els castellonencs van dominar durant gran part de la primera meitat i ho van reflectir al marcador amb tres gols abans d’arribar al descans. Un Peníscola, que amb els nous fitxatges, es va mostrar infinitament superior a un conjunt que havia disputat la Champions League com a subcampió de Lliga amb Diego Rios a la banqueta.

Els de Santi Valladares es van posar ràpidament per davant al marcador quan Juanqui se n’aprofitava de la sortida en fals del porter Pau Peiró i amb el cap enviava la pilota al fons de la xarxa visitant quan només es portaven dos minuts de joc. Sis minuts més tard, José Mario, ampliava l’avantatge local amb una rematada exterior potent que superava al porter llevantinista per sota les cames (8′). Després d’un reguitzell d’ocasions per als de Valladares, abans d’enfilar el camí de vestidors, Víctor Pérez després de la sortida d’un córner arrodonia l’avantatge local fent el tercer quan restaven tan sols dos minuts. Amb el 3-0 finalitzaven els primers vint minuts.

Només arrencar la segona meitat, arribaria el quart i el segon del golejador fitxat aquesta temporada del Barça, Víctor Pérez, en aprofitar un refús en una pilota dividida a l’interior de la gran (23′). Sense temps per a la reacció del Llevant, Xavi Cols, després d’una bona acció per banda dreta culminava el cinquè al mateix minut. Amb el partit clarament advers, els llevantinistes arriscaven amb el joc de cinc, que va sorgir efecte amb el gol que maquillava el tanteig i que anotava Rubi amb una potent rematada en l’esquerra (29′). Però el monòleg local seguia sobre la pista i la reacció va ser immediata, després del servei de centre es generava una acció amb un pilota rebutjada per la defensa que quedava morta a peus del recent fitxat Jose Mario que afusellava el seu segon gol particular, sense que hagués passat ni un minut. Un altre dels fitxatges de l’equip castellonenc, Cristian Molina, anotava el seté tan sols un minut més tard (30′) després d’una recuperació a la línia de mitjos i aprofitant el joc de cinc dels visitants. Amb el partit clarament decidit i quan l’equip local es trobava en la situació de cinc faltes, una altra de les novetats del conjunt castellonenc aquesta temporada Diego Sancho feia el vuité en acció personal (32′) i José Mario feia el seu hat-trick amb un golàs a falta de cinc minuts per a la finalització del duel. Pedro Toro feia el segon gol del Llevant aprofitant la sisena falta en un llençament de doble penal i maquillava el resultat. El definitiu 10-2 el marcava una altra de les novetats d’enguany, Diego Quintela, aprofitant la passada de Víctor Pérez (36′).

En definitiva, bona estrena del conjunt de Castelló que tindrà la propera cita el proper dimecres 24 d’agost amb el desplaçament a Pamplona per enfrontar-se a l’equip de primera divisió l’Osasuna Magna Xota. Per dissabte 27 d’agost, el rival serà el Barça B, qui visitarà el pavelló municipal de Peníscola. Dimecres 31 d’agost serà el Quesos el Hidalgo Manzanares de 1a divisió qui visitarà la població del Baix Maestrat. Tancaran la pretemporada amb el desplaçament a Cantavieja per enfrontar-se a un conjunt que es trobaran a la lliga com el Full Energia Zaragoza i dissabte 10 de setembre es mediran a Martorell davant el conjunt de primera divisió el Sala 5 Martorell.