IniciPoliesportiuCiclismeGuillem Suriñach (Controlpack), primer classificat a la Cursa Ciclista del Pla de...

Guillem Suriñach (Controlpack), primer classificat a la Cursa Ciclista del Pla de Santa Maria

Guillem Suriñach (Controlpack) va ser el vencedor de la 46ª Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria-XXII Trofeu Joan Mateu Barrabam. La població de l’Alt Camp va tornar a acollir una de les cites històriques del calendari català de critèriums, en una cita organitzada per Promoevents que ha acollit prop d’una quarantena de ciclistes.

El vigent campió català de CRI va ser el guanyador d’una cursa disputada amb esprints amb bonificació de temps, proporcionant un triomf més aquesta temporada per al Controlpack. Amb tot, la cursa va estar marcada per l’escapada de Suriñach i d’Aleix Saumell (Team MP Group), el campió català de critèrium d’aquest 2022, que van marxar de la resta de corredors, pràcticament des de la meitat de la cursa, aconseguint doblar al grup principal. En tercer lloc, va acabar Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy), el defensor del títol de la Copa Critèrium, que gràcies a aquest resultat agafa el lideratge de la competició, prenent el relleu del rus Viacheslav Polozov.

Per part de l’equip senienc, en dècima posició a una volta del guanyador va entrar Daniel Reyes, i en divuitena i cinqué sub-23 a dues voltes Raul Carmona. El Controlpack va ocupar el segon lloc per equips, per darrere del CC Energianufri-Pardinyes.

D’aquesta manera, la Copa Critèrium 2022 es decidirà els pròxims dies 28 i 29 d’agost amb la disputa del 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho de la Volta a Catalunya a Sants (Barcelona) i del 58è Trofeu Vila de Juneda, a la que arriben com a aspirants al títol Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy), amb i Viacheslav Prolozov (CC Catalunya-Barcelona), mentre Guillem Suriñach ocupa la quarta posició.