IniciHandbolEl Perelló guanya a Lleida i segueix enratxat

El Perelló guanya a Lleida i segueix enratxat

L’Handbol Club Perelló continua la seua clara progressió i línia ascendent en la recta final al grup B de la primera fase de la Primera Catalana d’handbol femení, aconseguint una meritòria victòria a la pista del filial de l’Oliba Green Lleida per un ajustat 25-26, en un partit molt emocionant.

El partit va començar igualat, però l’equip del Baix Ebre va agafar la iniciativa per arribar a la mitja part amb un resultat favorable de 8-14.

A la segona part les locals van contraatacar i, juntament amb alguns problemes en defensa, van arribar a l’empat.

Als últims minuts, encerts de cara a porteria i algunes aturades al moment oportú de la portera del HC Perelló, van obtenir un avantatge de 2 gols, per acabar imposant-se 25-26 al final.

La pròxima jornada rebran al pavelló del Temple de Tortosa, el dissabte a les 18 hores al HC Laietà-Argentona.

OLIBA GREEN BEER LLEIDA ‘B’, 25 (8)
HC PERELLÓ, 26 (14)

Oliba Green Beer Lleida ‘B’: Abril Ferré, Paula Hernández, Chaimaa Chamik, Alicia González, Ainhoa Morentin, Amparo Avilés, Immaculada Martín, Júlia Enjuanes, Andrea Buzov, Minerva Soto, Paula Manrique, Saara El Yousfi.

HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Ester Casanova, Montserrat Moliné, Ariadna Andreu, Nerea Accensi, Laura Subirats, Georgina Teruel, Idoia Clemente.

Àrbitre: Ruben Gómez Martín. Va excloure a les locals Amparo Avilés (36′) i Júlia Enjuanes (2) (18′ i 47′), i les visitantes Neus Casanova (41′) i Montserrat Moliné (23′). Targetes grogues per a la local Sara el Yousfi (7′) i per a la visitant Júlia Tort (12′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la quinzena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: