IniciMotorMotocròsPau Doñate manté el lideratge a l’estatal de Cross Country

Pau Doñate manté el lideratge a l’estatal de Cross Country

Tot i no poder competir al màxim de les seues possibilitats per la lessió que va patir en la segona prova del Campionat d’Espanya de Cross Country, Pau Doñate va aconseguir pujar també al podi en la tercera prova, per obtenir un meritori tercer lloc. L’escenari va ser la población de Cózar a Ciudad Real, amb un nou recorregut i noves instal.lacions al recent estrenat circuit de Motor Ranch, que va se protagonista d’una de les proves més atractives del campionat.

Pau Doñate ha superat els problemes inicials, finalitzant en sexta posición de la super pole, i hagués de superar una caiguda molt aviat. Després amb una bona remontada ha pogut acabar en la tercera posició de la seua categoria Senior B 4 temps, només superat per Denis Gómez i Pedro León.

Després de disputades tres proves, Jerez de los Caballeros, Jerez de la Frontera i Cózar, i a tan sols dos per la finalització de la competició, el component de Motos Salvadó, Pau Doñate, es mantè al capdavant de la classificació general amb un total de 70 punts, seguit en segon lloc per Denis Gómez amb 65, Pedro León, 62 i Yeray Garcia amb 52, com els seus rivals més directes.

La próxima i penúltima cita será el 26 de febrero a  Santiago de Compostela.