IniciMotorEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba, fa història amb el quart lloc al...

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba, fa història amb el quart lloc al GP San Marino

EMD JESÚS // Jeremy Alcoba (Kemerling Gresini-Honda) va protagonitzar una magnífica estrena en el circuit Marco Simonelli de Misano Adriàtico de la família Gresini, en el GP Lenovo de San Marino, la sèptima del Mundial de Moto 3, finalitzant en una meritòria quarta posició, la millor des que va començar la competició del 2020. El pilot jesusenc ja havia deixat molt bones sensacions en les sèries classificatòries, que es van confirmar en la prova, i finalment va aconseguir la seua millor classificació en una carrera del Mundial de Moto 3.

La prova va estar marcada per les caigudes, i Jeremy Alcoba va estar molt concentrat, pilotant amb molta maduresa i habilitat, per evitar implicar-se en aquestes accidentades accions.
Ai Ogura (Team Asia Honda) va començar mantenint la pole, però Tatsuki Suzuki (SIC 58 Squadra Corse-Honda) el va avançar abans d’arribar a la corba 3, quan es va produir una caiguda, que va acabar amb Raül Fernández (Red Bull Ajo-KTM), Celestino Vietti (Sky Racing Team VR 46-KTM) i Sergio Garcia (Estrella Galícia 0,0-Honda), implicats i a terra. Després també va caure Darryn Blinder (CIP GreenPower-KTM),, i Arena a dos voltes per al final. Jeremy va seguir amb opcions.

Jaume Masià (Leopard Racing Honda), va encara el tram final en primer lloc, però va ser superat per l’australià John Mc Phee (Patronas Sprinta Racing-Honda), que s’imposava amb un temps d’1:42:960, seguit d’Ai Ogira a 37 centèsimes, i Suzuki a 232. El pilot jesusenc va entrar a meta a 393, a tan sols 161 de pujar al podi. El seu company d’equip, l’argentí Gabri Rodrigo va ser quint a 490.

A la classificació general, Jeremy Alcoba ocupa l’onzena posició, amb 43 punts, després dels 13 sumats en aquesta última prova, a tan sols un de la dècima posició que ocupa l’italià Dennis Foggia (Leopard Racing Honda). es manté com a líder Albert Arenas amb 106 punts, però el japonès Ai Ogura se li acosta més amb 101. El tercer lloc és per John Mc Phee amb 92.