IniciMotorMotociclismeEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba obté el Premi Triumph Triple Trophy

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba obté el Premi Triumph Triple Trophy

Finalitzat el Mundial de Moto 2 del 2022, Jeremy Alcoba va rebre el premi com a guanyador de la 3a edició del Triumph Triple Trophy, la classificació dins del Campionat del Món de Moto2 organitzada per la marca anglesa -subministradora dels motors- que té com a premi una Triumph Street Triple RS 765 amb un disseny únic realitzat específicament a Hinckley, que amb aquest trofeu (TTT) busca premiar la feina que hi ha al darrere de cada cursa, volta ràpida i remuntada.

La classificació s’obté seguint els criteris de sumar punts, 5 per fer la volta ràpida en cursa, 6 per aconseguir la pole i 7 per remuntar més llocs que ningú en cursa; i esta va ser precisament la part en què Alcoba va estar més brillant. De fet, els 42 punts que li van permetre succeir al palmarès del trofeu Raúl Fernández (guanyador el 2021) i l’italià Marco Bezzecchi (primer guanyador el 2020) van ser per protagonitzar la remuntada més gran en fins a sis carreres diferents, amb el permís dels tres grans protagonistes de la prova: Celestino Vietti, amb 38 punts, i Augusto Fernández i Ai Ogura, amb 37.

En esta ocasió, el pilot de Jesús va regalar el premi a la seua mare, després que l’any passat el rebés el seu pare.