IniciMotorEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba podria tornar a la competició del Mundial...

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba podria tornar a la competició del Mundial de Moto 3 amb el GP de Berno a la República de Txèquia, després de la cancel·lació de les proves d’Alemanya, Països Baixos i Finlàndia

Jeremy Alcoba haurà d’esperar més per tornar a la competició del Mundial de Moto-3, després de la confirmació de l’ajornament, a causa del coronavirus. Del Gran Premi d’Alemanya (21 de juny), Països Baixos del 28 de juny) i Red Bull de Finlàndia (12 de juliol).

Són les tres primeres proves cancel·lades, i que ja no entraran en el calendari del 2020, a més de Qatar en Moto GP. Actualment la primera data hàbil del calendari, per reprendre el Mundial se situa ja en el 9 d’agost amb el GP de Brno a la República Txeca.

Continues modificacions

Són les tres primeres proves cancel·lades i que ja no entraran en el calendari de 2020, a més de Qatar en Moto GP, mentre que Jerez (Espanya), Le Mans (França) Mugello (Itàlia) i Catalunya, mantenen l’estat d’ajornats. El Mundial de MotoGP, Moto 2 i Moto 3, és dels campionats més afectats per la pandèmia. En menys de dos setmanes es van produir molts canvis, el GP de Qatar només el van poder disputar les categories de Moto2 i de Moto3, i es van ajornar els de Tailàndia que es disputarà el 4 d’octubre, Les Amèriques el (22 de novembre. Els van seguir els de Jerez, Le Mans, Mugello i Montmeló també posposats i sense data definida.

En principi tot apunta, que depenent de com evolucione el coronavirus, la competició tornaria a la novena cursa del calendari amb la prova de Brno.

Dorna està intentant fer un protocol, per veure com podrien ser les curses sense espectadors i amb un nombre limitat de persones que treballen al pàdoc, i tampoc es descarta la possibilitat de tenir diverses curses al mateix circuit no durant el mateix cap de setmana de cursa, sinó fer dos caps de setmana consecutius al mateix circuit.