IniciFutbol4ª CatalanaEl Pinell s'agrada al segon temps i suma la primera victòria de...

El Pinell s’agrada al segon temps i suma la primera victòria de la temporada

Després de poder salvar l’empat en la primera jornada davant el filial de l’Ametlla de Mar que guanyava fins al darrer minut al feu del Pinell, els terraltins tenien l’obligació d’imposar-se davant un altre filial com era la Cava B, que no obstant la derrota contundent per 0-4, va vendre cara la derrota arribant al temps de descans amb un inquietant 0-0. Els de Pachán però van poder imposar-se amb solvència i van confirmar els pronòstics de ser un dels equips que aspiren a l’ascens aquesta temporada.

Després d’una primera meitat on el control de la situació era per al Pinell, però topaven un cop darrera l’altre amb l’ordenada defensa local. Amb el pas pels vestidors, amb la incertesa del marcador, tan sols li van fer falta vuit minuts a Biel per perforar per primer cop la porteria local. Aquest gol, va trencar el partit. “Vam baixar els braços amb el primer gol encaixat, tot i haver estat molt bé durant el primer temps, molt concentrats en defensa tot i no haver arribat a intimidar el Pinell” ens comentava el coordinador del CD la Cava Àlex Ventura que ens deia “que a partir del 0-1 i amb els jugadors dels quals disposa el conjunt de la Terra Alta i en un camp gran com el nostre, van saber trobar els espais per a generar les ocasions i sentenciar. Ens va costar trobar solucions i ens vam descomposar a partir del primer gol i van demostrar el perquè són un equip que acabarà a la part alta de la classificació” sentenciava Ventura.

En set minuts tres gols més obra de Elias (68′), Bicho de penal als 72′ i Edu (75′) completaven la golejada final dels terraltins que es mantenen així invictes en aquest inici de temporada.

En la següent jornada els pinellans rebràn al seu municipal al Masdenverge, en un enfrontament molt atractiu davant un dels quatre colíders a partir de les 17 hores de la tarde de diumenge. Per la seva part el filial blanc-i-blau es desplaça diumenge al municipal de Ginestar també a partir de les 17 hores de la tarde.