IniciFutbol4ª CatalanaEl Xerta sentencia amb dos gols en deu minuts davant el debutant...

El Xerta sentencia amb dos gols en deu minuts davant el debutant Jesús i Maria ‘B’

La pegada del Xerta li va permetre resoldre en deu minuts de temps arran dels gols d’Oriol (26′) i Josep Martí (34′), el segon partit que li permet mantenir-se emparellats amb el capdamunt de la taula, després de dos jornades on s’han imposat als filials del Camarles (0-2) i els partidalencs (2-0), mantenint la seua porteria imbatuda.

L’inici del partit va estar marcat per un tanteig entre ambdós conjunts que de mica en mica es va anar decantant en favor dels interessos locals que van anar generant arribades fins a aconseguir el primer gol obra d’Oriol quan pràcticament s’havien disputat 25 minuts de partit. Una indecisió de la seva defensa visitant provocava l’acció del segon gol obra de Josep Martí i amb aquest avantatge de dos gols s’enfilava camí dels vestidors.
Arran de quedar-se amb inferioritat numèrica per la vermella directa al porter local Guillem, els partidalencs van crèixer i van buscar la porteria amb més assiduïtat. Amb el partit obert i els visitants buscant el gol que els permetés disputar els tres punts en litigi, al tram final els contracops locals van estar prop de significar el tercer gol, que malgrat tot no arribaria.
Destacar l’ofici, l’esforç i l’actitud locals que davant dels contratemps que es van generar durant el transcurs del matx es van poder sobreposar i sumar una victòria impoortant que els manté emparellats en el quadruple empat que lidera la classificació de la categoria.

Hem patit les conseqüències de no estar acostumats a jugar en camp de terra, sobretot al llarg de la primera meitat quan ells ho han aprofitat per marcar els dos gols del partit que ens han complicat molt les coses” ens comentava l’entrenador del filial partidalenc David Torres que afegia que “durant la segona part de mica en mica ens trobàvem més còmodes sobre el terreny de joc i hem generat dos arribades molt clares on el seu porter ha estat molt bé per aturar-les” sentenciava Torres.

El tècnic deltebrenc es mostrava molt “satisfet per l’actitud del meu equip que ens hem entregat al màxim i tot i la joventut que disposem crec que donarem que parlar a n’esta categoria. Han jugat quatre juvenils que és lo que ens interessa com a entitat, promocionar el jovent per a nutrir al primer equip en un futur” apuntava l’entrenador partidalenc que ens comentava que “ha estat un debut agredolç, perquè som un equip que intentem jugar la pilota i ens ha condicionat bastant la superfície de joc, però igualment crec que ho hem donat tot i hem disposat d’ocasions suficients per ficar-nos dintre al partit davant un equip que perdrà molts pocs punts al seu feu i que disposa de jugadors de molta qualitat com Jota o Àngel que provenen de superior categoria i que seran un equip molt difícil de batre a casa seva. Molt content de l’actitud dels meus jugadors que intentarem competir sempre al mateix nivell” resumia Torres.

El següent partit el que correspon a la tercera jornada de lliga del campionat enfrontarà al Xerta davant el filial del Jesús Catalònia a partir de les 16.30 hores de la tarde, coincidint amb les Festes de Sant Francesc que se celebren a la pedania jesusenca, mentre el filial partidalenc rebrà al municipal de l’Aube a l’Ebre Escola B a partir de les 19 hores de dissabte la tarde.