IniciHandbolEl Port Sagunt de Toni Malla fa un pas de gegant per...

El Port Sagunt de Toni Malla fa un pas de gegant per assegurar-se la promoció cap a l’ASOBAL

El Fertiberia Port Sagunt que entrena el tortosí Toni Malla ha donat un cop de puny damunt la taula i ha aconseguit aquest migdia a Eivissa davant un rival directe al que li ha pogut guanyar el coeficient particular en cas d’empat a punts a final de la lliga regular, després de caure derrotats a l’Ovni per 3 gols de diferència (24-27) i sumant la setena victòria de la temporada de la temporada, tercera a domicili en el retorn a la competició regular després de l’aturada per Nadal.

L’equip blanc-i-vermell ha imposat el seu ritme a Eivissa i ha fet un partit molt complert tant en atac com en defensa. L’equip de l’entrenador ebrenc s’ha mostrat molt segur i ha sabut patir davant els intents del conjunt local d’igualar el xoc. El partit ha començat molt igualat, amb les taules en l’electrònic i els locals s’han situat un gol per damunt al marcador fins que als disset minuts gràcies a la bona tasca defensiva dels del tècnic tortosí, les aturades d’Ignasi Admella i sobretot l’encert anotador de Poveda (4), Manzano (5) i Ortega (6), li donaven la volta a la confrontació i es posaven un gol per davant.

A partir d’aquí el rival va començar a estar una mica més dubitatiu. En atac es mostraven ofuscats davant el bon treball de la reraguarda valenciana que bloquejava un dels dels punts forts dels eivissencs com era córrer a la contra. Amb tot això la distància en el marcador creixia a favor dels de Sagunt que arribaven al descans amb tres gols de renda (8-11).

L’Eivissa intentava imposar un ritme més ràpid per a retallar distàncies en l’inici del segon temps, però l’intent es quedava en no res degut al gran treball defensiu dels homes de Malla que en el minut 12 de la segona part es situaven sis gols per sobre a l’electrònic, màxima renda del partit per als visitants. Tot i aturar el partit amb un temps mort per part del tècnic local no era fins al vint minuts que arribava la rèplica dels de les Illes. Els locals es situaven quatre gols per baix i Malla demanava temps mort per trencar-li el ritme del partit als eivissencs. A partir del temps sabien patir i administrar la renda, tot i la reacció dels locals que arribaven a situar-se a tan sols un gol d¡arribar a empatar el partit.

EU EIVISSA HC, 22 (8)

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 27 (11)

EU Eivissa HC: Juan Gamallo, Alvaro, Jordi Mari (2), Vicente Sancho (6), Ezequiel Soria, Javier Rodríguez (2), Alberto Luis (1), Daniel Bernárdez (1), Marc Torres (3), Diego Prada (1), Ander Iriarte (5), Javier Bodí (1), Pablo Castro Chapela, Ángel Rodríguez.

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alfonso (2), Ortega (6), Del Valle, Aron Diaz Ledo (2), Cunha (1), Valter Soares (1), Daniel Martínez, Pablo Del Rincón (2), Nolasco (1), Manzano (5), Sedano (3), Luis Arnau, Poveda(4), Matic.

Àrbitres: Eric Deiros i Jordi Pinilla. Van excloure per l’Eivissa a Daniel Bernardez i Ander Iriarte i pel Fertiberia BM Puerto Sagunto a Cunha, Valter (2), Del Rincón, Nolasco i Poveda.

Parcials: 2-1 (5′), 4-3 (10′), 5-5 (15′), 6-7 (20′), 7-9 (25′), 8-11 (descans), 11-14 (35′), 12-17 (40′), 14-19 (45′), 17-21 (50′), 20-23 (55′), 22-27 (final).

Podeu veure la classificació de la Divisió d’Honor Plata Masculí al seu grup B de competició, després de disputar la tercera jornada de la segona volta del campionat de lliga, clicant a la imatge immediatament inferior: