IniciFutbolLa covid torna a castigar la jornada del futbol ebrenc

La covid torna a castigar la jornada del futbol ebrenc

Divendres a la tarda semblava que podrien resistir les diferents categories del futbol territorial al factor de la covid-19, que al marge de casos d’efectius confinats que passen ara mateix a totes les plantilles, pareixia que es podria disputar la totalitat de la jornada de forma 铆ntegra quan a la web de la Federaci贸 estaven tots els partits assignats amb l’脿rbitre corresponent per a xiular els diferents compromisos des de la primera a quarta catalana i el femen铆.

Per貌 no ha estat aix铆. Ja que el primer partit en caure va ser a la tercera catalana quan un brot de covid que afectava a quatre jugadors del Santa B脿rbara, en principi, va motivar l’ajornament del partit entre els planers i el Roquetenc que es tenia que haver disputat dissabte al municipal de la Plana. El mateix cas, per casos comunicats a l’estament federatiu per part de l’equip tarragon铆 dissabte mateix, es va produir al partit de segona catalana femenina entre la Plana i el Tarraco.

I avui mateix s’han conegut dues suspensions m茅s, les del partit que tenia que enfrontar a partir del es 16 hores de la tarda a l’Alcanar i l’Ol铆mpic ME, que centrava l’atenci贸 de la jornada per la part baixa de la taula (els canareus s贸n avatpen煤ltims amb 8 punts i els riberencs s贸n coers de la classificaci贸 amb 2 punts). D’altra banda, tamb茅 quedar脿 incomplerta la jornada a la segona catalana en un partit que centrava l’atenci贸 per la part de dalt on l’Amposta s’hi jugava moltes de les opcions d’aspirar a entrar dintre les tres primeres places del grup, davant l’actual tercer classificat del grup.

M茅s problemes per a la Federaci贸 per a reubicar aquests compromisos, tenint en compte que no hi ha dates lliures al marge de la setmana santa, per disputar aquests partits.

A on sembla que la covid-19 no ha afectat de moment 茅s a la quarta catalana on a falta de dos partits, s’ha pogut disputar 铆ntegrament la jornada. Resten dos compromisos la Galera-Ginestar a partir de dos quarts de quatre de la tarda i mitja hora m茅s tard l’Ol铆mpic ME B-Ebre Escola Esportiva B.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

9 + 1 =

脷ltimes not铆cies