IniciFutbolLa covid torna a castigar la jornada del futbol ebrenc

La covid torna a castigar la jornada del futbol ebrenc

Divendres a la tarda semblava que podrien resistir les diferents categories del futbol territorial al factor de la covid-19, que al marge de casos d’efectius confinats que passen ara mateix a totes les plantilles, pareixia que es podria disputar la totalitat de la jornada de forma íntegra quan a la web de la Federació estaven tots els partits assignats amb l’àrbitre corresponent per a xiular els diferents compromisos des de la primera a quarta catalana i el femení.

Però no ha estat així. Ja que el primer partit en caure va ser a la tercera catalana quan un brot de covid que afectava a quatre jugadors del Santa Bàrbara, en principi, va motivar l’ajornament del partit entre els planers i el Roquetenc que es tenia que haver disputat dissabte al municipal de la Plana. El mateix cas, per casos comunicats a l’estament federatiu per part de l’equip tarragoní dissabte mateix, es va produir al partit de segona catalana femenina entre la Plana i el Tarraco.

I avui mateix s’han conegut dues suspensions més, les del partit que tenia que enfrontar a partir del es 16 hores de la tarda a l’Alcanar i l’Olímpic ME, que centrava l’atenció de la jornada per la part baixa de la taula (els canareus són avatpenúltims amb 8 punts i els riberencs són coers de la classificació amb 2 punts). D’altra banda, també quedarà incomplerta la jornada a la segona catalana en un partit que centrava l’atenció per la part de dalt on l’Amposta s’hi jugava moltes de les opcions d’aspirar a entrar dintre les tres primeres places del grup, davant l’actual tercer classificat del grup.

Més problemes per a la Federació per a reubicar aquests compromisos, tenint en compte que no hi ha dates lliures al marge de la setmana santa, per disputar aquests partits.

A on sembla que la covid-19 no ha afectat de moment és a la quarta catalana on a falta de dos partits, s’ha pogut disputar íntegrament la jornada. Resten dos compromisos la Galera-Ginestar a partir de dos quarts de quatre de la tarda i mitja hora més tard l’Olímpic ME B-Ebre Escola Esportiva B.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 62

Últimes notícies