IniciHandbolEl Puerto Sagunto de Toni Malla cau per la mínima davant un...

El Puerto Sagunto de Toni Malla cau per la mínima davant un Benidorm que enguany jugarà a Europa

Després de caure a la Copa Valenciana davant l’Enforno Alacant, dijous al vespre el Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto que dirigeix el tortosí Toni Malla, va disputar un nou compromís de pretemporada a la pista de l’equip d’ASOBAL, el Balonmano Benidorm, on va caure per un ajustat 34-33, anant gairebé tot el partit per davant al marcador. Tot i la derrota, les sensacions davant un conjunt de superior categoria van ser molt positives al marge de les dues lesions aparentment de gravetat de Nolasco i Porras que van haver-se de retirar durant la confrontació.

A la primera meitat els de Malla van dominar àmpliament el partit, davant un rival que enguany competirà en competició europea. Durant els primers trenta minuts els valencians que van jugar molt ordenats defensivament, van poder obrir forat al marcador fins als quatre gols d’avantatge. En el tram final del primer temps, les pèrdues en atac del Sagunto però, van permetre ajustar les diferències i arribar amb un mínim avantatge al marcador amb el 15 a 16 al descans.

A la represa, Toni Malla va fer rotacions a tot l’equip donant minuts al més joves. No obstant això, van ampliar l’avantatge que duien al descans fins als sis gols de marge. Llavors, un parcial de 6-0 per al Benidorm, que situava l’empat al marcador a falta de cinc minuts per al final del matx. Els locals van saber administrar el seu joc atac-defensa millor que els visitants en aquests darrers compassos del partit per imposar-se per un ajustat marcador d’un gol d’avantatge.

La resta dels compromisos amistosos de la pretemporada seguiran dimecres 24 d’agost jugaran a casa davant el BM Huesca també de la lliga ASOBAL i dissabte 27 rebran al pavelló municipal de l’Ovni al Saragossa. Els dissabtes 3 i 10 de setembre es jugaran amb l’OAR Gracia i Ciudad Real. Disputaran el primer partit oficial de la temporada amb la celebració de la Copa de la Comunitat Valenciana, amb la semifinal contra l’EON Enforno Alacant avui mateix, dimarts 16 d’agost. De guanyar als alacantins, els de Sagunt disputarien el proper diumenge 21 d’agost contra el Benidorm d’ASOBAL a la pista dels de la Marina Baixa.