IniciFutbol2ª CatalanaL'Ebre Escola s'estrena davant l'afició amb una victòria davant el Vila-seca

L’Ebre Escola s’estrena davant l’afició amb una victòria davant el Vila-seca

L’Ebre Escola Esportiva segueix avançant en la seua planificació de cara a l’inici de temporada el proper diumenge dia 18 de setembre davant el CF l’Ampolla i afrontarà el seu tercer compromís amistós en el desplaçament al camp del Roda de Barà aquest dissabte dia 20 a partir de dos quarts de set de la tarda. Serà el tercer rival al que s’enfrontaran del Camp de Tarragona, Riudoms, Vila-seca i el conjunt rodenc que militaran dins al subgrup 6A de la segona catalana.

Dissabte passat van disputar el primer test amistós davant un rival que a priori parteix en les travesses de ser un dels rivals a tenir en compte per optar a l’ascens aquesta temporada, el Vila-seca que entrena l’extècnic ampollero Pasquale Cassà. Després de la derrota al camp del Riudoms per 3 gols a 1 en el primer enfrontament de la pretemporada el passat dissabte dia 6, van poder recuperar efectius de cara a la visita dels del Tarragonés (en el que significava l’estrena davant l’afició) i després de dues setmanes d’entrenaments van poder exhibir una millor imatge de la que havien deixat fa set dies abans al camp dels reusencs. “Vam ser 16 o 17 efectius de la primera plantilla i les sensacions positives que havíem tingut a Riudoms i durant la setmana en les sessions que vam realitzar es van veure reflectides sobre el terreny de joc i al primer minut ja ho vam traduir en el primer gol del partit” ens relatava el tècnic Pepe Balart. Una ràpida trancisió després d’una intercepció sobre la línia de mitjos va propiciar una acció per banda que centraven i Buera entrant de segona línia la traduïa en l’1-0 amb una rematada creuada al pal llarg. “L’equip va estar notable sobretot al segon tram de la primera meitat i del vint minuts fins al descans, vam anar assimilant conceptes i vam tenir molta paciència amb el joc de creació. Així va arribar el segon gol en una passada a l’espai per a Povero, que debutava amb nosaltres, i sobre la sortida del porter la definia molt bé per baix. No obstant això i sense generar-nos excessivament perill, en una pèrdua a zona dos de l’equip ens va agafar excessivament oberts i en una rematada aïllada des de fora l’àrea superava a Carlos Panisello que tot i tocar-la no la podia desviar. Tot i el gol, ens vam saber posicionar molt bé sobre el terreny de joc i vam saber jugar entre línies que era un dels factors que acusàvem durant la temporada passada i que ho vam estar treballant durant la setmana. Fruit d’aquesta dinàmica, arribava el tercer gol arran d’una pilota robada prop de l’àrea d’ells que Povero obria per Amine que centrava al punt de penal on Pep Montesó feia una rematada rasa que s’introduïa dins la porta rival. Vam estar molt sòlids durant la primera meitat” ens argumentava l’entrenador ebrenc. Durant la represa van haver-hi les típiques rotacions de la pretemporada i el partit va ser més trencat, arribant el segon gol visitant arran d’una acció en falta d’intensitat defensiva. A partir d’aquí van haver-hi ocasions per ambdós costats, destacant una rematada al travesser de l’equip de Pasquale Casá.