IniciPoliesportiuTennisEl rapitenc Albert Montañés torna a jugar al Campionat de Catalunya absolut

El rapitenc Albert Montañés torna a jugar al Campionat de Catalunya absolut

L’edició d’aquest dijous del Setmanari l’Ebre en l’edició en paper avança el retorn d’Albert Montañés, després de la seua retirada i amb 42 anys, sembla mantenir un bon estat de forma. Amb motiu de la disputa del Campionat del 114 Campionat de Catalunya absolut-40è Trofeu Joan Margets “In Memoriam”, va rebre una wild card, per part de l’organització, i no va desaprofitar la invitació per a tornar a competir i convertir-se en un dels grans atractius de la competició disputada a les instal·lacions del Club Esportiu Laietà.

El tennista rapitenc va entrar al quadre final i va superar, en quarts de final, el jugador de 22 anys, Álvaro Bueno, en tres sets, el qual reaccionava després de perdre el primer, per 4- 6, i remuntava per 6-3, 6-4. En semifinals, va caure per un doble 6-2 amb Jordi Mas de Ugarte, de 26 anys, que en la final va perdre amb Tommy Robredo, que als 41 anys es va retirar, el passat mes d’abril, al Torneig Compte de Godó. El tennista rapitenc va dixar el circuit ATP, el 26 d’abril de 2017, en el marc de seixanta edició del Trofeu Compte de Godó, després de derrotar Guillermo García-López en primera ronda i de perdre en la segona amb Feliciano López.

Continua vinculat al tennis i seguix la seua pràctica com a aficionat. Montañés, com a tennista professional del circuit de l’ATP, va participar en 53 tornejos de Gran Slam, i es va mantenir al Top 100 del rànquing ATP durant tretze temporades consecutives, des del 2001 fins al 2013, quatre de les quals va finalitzar en el Top 50. Va aconseguir el seu millor rànquing el 2010 al lloc número 22. En la competició individual va aconseguir 6 títols de l’ATP 250 i 8 ATP Challengers.