IniciAtletismeCurses de MuntanyaMés de cent participants a la Duextrem d'Amposta

Més de cent participants a la Duextrem d’Amposta

L’edició en paper del Setmanari l’Ebre destaca aquest dijous que un total de 108 participants van prendre part en la dotzena edició de la Duextrem Amposta Trail, prova organitzada pel Montbike Amposta i puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre. En categoria absoluta, de 21,3 km i 1.205 de desnivell positiu, amb recorregut per Pitorret, Cedrilles, Mata-rodona, la Foradada, Cocó de Jordi, Pla Gallos, Basulles i Mas Miralles, van ocupar el podi, per este ordre, Lluïsma Mas, 2:05’39”, Omar Machi, 2”15’16”, i Albert Garcia, 2:16’29”; mentre que les millors femenines van ser Sandra Burguès, 2:41’25”, Sandra Vidiella, 2:49’37”, i Miriam Estorach, 3:19’14”.

En la carrera Exprés de 15,5 km i 915 de desnivell positiu, es va imposar David Sans, 1:40’04”, per davant de Rubèn Casanova, 1:45’42”, i Martí Comes, 1:51’17”, i entre les participants femenines, primer lloc d’Ainara Galarza, 2:02’46”, amb segon i tercer de Teresa Martín, 2:09’43”, i Soraya Mur, 2:22’09”.

Pel que fa a la Marxa d’11,6 km i 660 metres de desnivell positiu, la més ràpida d’efectuar el recorregut va ser Eva Sans, amb un temps d’1:40’19”.