IniciHandbolEl renovat Handbol Ascó comença la Lliga Catalana amb derrota (23-27)

El renovat Handbol Ascó comença la Lliga Catalana amb derrota (23-27)

El CH Ascó no ha pogut començar amb bon peu la competició federada, en la que continua una temporada més a la Lliga Catalana. Després d’una gran campanya, on va disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor de Plata, la plantilla ha experimentat una important renovació, on algunes de les seues millors jugadores, han fet el salt per jugar una categoria superior amb el CH Amposta i l’Handbol Lleida. L’equip molt renovat, s’ha vist superat en la primera jornada pel CEH BCN Sants per 23-27.

Les visitants amb un parcial de 0-5, van anar sempre per davant al marcador, mantenint la renda fins al descans (10-14). A la segona part va reaccionar el conjunt dirigit per Joel Bel, i amb un parcial 10-5, en els primers 15 minuts, es va situar per davant (20-19). No van poder mantenir la renda, perquè en els restants 15 minuts van tenir molts problemes per superar la defensa rival, i amb un parcial 3-8, el conjunt del Sants va sentenciar.

Previ a la disputa del partit es va efectuar la presentació oficial dels diferents equips que té el club riberenc en competició.

CH ASCÓ, 23 (10)
CE HANDBOL BCN SANTS, 27 (14)

CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (5), Abril Andreu (1), Tania Marcos (3), Xènia Treig (2), Carla Martínez (5), Júlia Navarro, Marina Calvo (1), Aina Lasala (3), Marta Abella (1), Rosa Guiu, Blanca Demattey (2), Gisela Gironés, Anna Saladie i Irina Gómez.
CE Handbol BCN Sants: Maria Andrea Mejuto, Clara Campos, Paula Yélamo (5), Antia Pereira, Paula Millera (6), Judith Garriga (2), Rosa Chertó, Alba Muniesa (2), Sofia Vives (1), Mireia Navalpotro (1), Carla Parcerisas, Sandra Manso (2), Mariona Suñé, Marta Español (2), Blanca Viñas (5), Alba Senar (1).
Àrbitres: Sergi Insa i Marc Strino, van excloure per part local a Júlia Ripodas, Marta Abella i Gisela Gironés, i per les visitants a Paula Millera i Judith Garriga.
Parcials: 0-4 (5′), 0-5 (10′), 3-8 (15′), 4-10 (20′), 7-13 (25′), 10-14 (descans), 13-17 (35′), 17-18 (40′), 20-19 (45′), 22-23 (50′), 23-26 (55′), 23-27 (final).